Altcoin HaberleriHaberler

Şaka Kripto Para Birimlerinde Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının son zamanlardaki sert gerilemesinden darbe alan şaka kripto paralar şimdi de yaralarını iyileştirmek için yatırımcıların sermayesini bekliyor.

Dogecoin, meme kripto para kavramını kripto ekosistemine tanıtarak birkaç kopya girişiminin doğmasında yol açtı. Floki Inu, Pitbull Coin ve Baby Doge Coin gibi köpek temalı kripto paralar bu kapsamda ortaya çıktı. Piyasanın son zamanlardaki gerilemesinde darbe alan meme coinler şimdi de yaralarını iyileştirmek için yatırımcıların sermayesini bekliyor.

DOGE ve FLOKI Son Durum

Yazının kaleme alındığı esnada, en popüler meme kripto para birimi Dogecoin, 0.1390 ​​dolardan işlem görüyor. Kayıplarından önemli ölçüde zarar gören DOGE, genel piyasa trendinin kırmızıya dönmesiyle toparlanma belirtileri gösteriyor. Elon Musk’ın köpeğinden ilham alan Floki Inu, hala 0.000051 dolardan işlem görüyor.

Dogecoin
Dogecoin

Elon Musk’ın üzerinde etkisi olan bu şaka kripto paralar şu anda durgun olsalar da milyarder ismin herhangi bir tweet’i işlem hacmini %100’e varan yükselişlere taşıyor. Tesla’nın Dogecoin’i bazı ürünleri için ödeme seçeneklerine eklemesi DOGE fiyatını önemli derecede yukarı fırlatmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Pitbull Coin ve Baby Doge Coin Son Durum

Pitbull Coin arzı, yatırımcıların dikkate alması gereken en önemli şey diyebiliriz. Pitbull Coin, sonsuz arzı sayesinde çok fazla çekiş kazanıyor. Buna rağmen fiyatından bir çok sıfırı kaldırarak epey yol kat eden PIT tokeni, düşüş trendini hisseden kripto paralardan biri oldu. Yazım sırasında, PIT tokeni 0.00000000098 dolardan işlem görüyordu.

Bir hafta içinde önemli ölçüde düşen kripto varlıklardan biri de Dogecoin destekçileri tarafından başlatılan bir proje olan Baby Doge Coin oldu. Dogecoin’in kusurlarını gidermek için projenin geliştiricileri, tamamen topluluğa bağlı bir yol haritası tasarladı. Merkezi olmayan bir borsa, kripto para destekli bir ödeme kartı ve NFT pazarına sahip bir ekosistem BabyDoge‘un gelecekteki hedefleri arasında yer alıyor. BabyDoge’un fiyatı şu anda 0,000000004516 ABD dolarıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.