Haberler

Cardano Kurucusu Hoskinson’dan Yeni Kripto Projesi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının önde gelen projelerinden biri olan Cardano (ADA) ekosistemine bir yenisi daha eklendi. Cardano kurucusu Charles Hoskinson, geliştiriciler ve insanlık için tasarlanmış yeni bir blockchain projesinden söz etti. Hoskinson, veri koruma tabanlı blockchain olarak piyasaya sürülen Midnight tanıtımını devam etmekte olan Cardano IO ScotFest’te gerçekleştirdi.

Cardano Midnight Nedir?

Cardano Midnight

Midnight, hassas kişisel ve ticari verilerin korunmasına yardımcı olan veri koruma tabanlı bir Blockchain’dir. Özellikle ADA coin topluluğunda büyük ilgi gören Midnight, bireylerin ve geliştiricilerin hassas ticari ve kişisel verilerini koruma altına alıyor. Bu sayede bireylerin, geliştiricilerin ve şirketlerin temel özgürlüğünü korumaya yardımcı oluyor. Midnight duyurusunun ardından ADA coin fiyatındaki volatilite yükseldi.

Midnight Ne Zaman Geliyor?

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, büyük ilgi gören projenin tanıtımında şu ifadeleri kullandı: “Midnight, geliştiricilerin Typescript’ten başlayarak birçok programlama dilini kullanarak veri koruma öncelikli DApp’leri hızlı bir şekilde oluşturmalarını ve dağıtmalarını sağlayacak. Şirketler sızıntı veya sansür korkusu olmadan görev açısından kritik bilgileri paylaşabilecekler.”

Şu anda geliştirme aşamasına devam edilen Midnight projesi şimdiden Cardano topluluğunu heyecanlandırmaya yetti. Hoskinson, geliştirme süreci ilerledikçe proje güncellemeleri hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını söyledi. Midnight kullanıma açıldığında insanlar bağlantılı bir dünyada kişisel bilgilerini daha güvende tutmak ve paylaşmak için bu projeyi kullanabilecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.