Altcoin HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Metaverse Odaklı Projelerde Son Durum: Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) ve Enjin Coin (ENJ)

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sosyal medya devi Facebook ve diğer dev şirketlerin metaverse alanında faaliyetlerina başlamasının akabinde metaverse coinlere olaran ilgi arttı. Coinmarketcap verilerine göre, son 24 saat içerisinde SAND yüzde 11,6, MANA yüzde 8, ENJ ise yüzde 8,3 düşüş kaydetti.

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin‘in Kasım ayında kaydettiği düşüşlere karşın birçok Metaverse coin’i yüksek oranlarda değer artışları kaydetti.

Decentraland (MANA)

Ethereum tabanlı sanal gerçeklik oyunu olan Decentraland‘ın yerel kripto para birimi MANA, Kasım ayında önemli fiyat performansı kaydetti. MANA, aylık zaman diliminde kaydettiği yukarı yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 6 dolar fiyat seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı.

Mana
Mana

Ulaştığı tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesinden (MANA ATH: 5,90 Dolar – CMC) bu yana bir miktar geri çekilme yaşayan MANA, kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 4,7 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Para Piyasasında Yer Alan En İyi Metaverse Coinler

The Sandbox (SAND)

Yaklaşık 1 ay içerisinde 1,8 dolar fiyat seviyelerinden 8,5 dolar fiyat seviyelerine yükselerek Kasım ayının en yüksek fiyat performanslarından birini gösteren SAND, bu süreçte Metaverse projeleri arasında en çok öne çıkan kripto para birimlerinden biri oldu.

Sand
Sand

The Sandbox‘un kripto para birimi olan SAND, kaydettiği son düzeltme hareketi ile birlikte 5,8 dolar fiyat seviyelerine gerilese de kısa bir süre içerisinde toparlanarak tekrardan 6,8 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı ve tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesine (SAND ATH: 8,51 Dolar – CMC) yeniden yaklaştı.

Enjin Coin (ENJ)

Metaverse coinleri, AXS, SAND ve MANA’dan sonra piyasa değeri en yüksek 4. Metaverse projesi olan Enjin Coin, Decentraland ve The Sandbox’ın kripto para birimlerine kıyasla daha düşük bir fiyat performansı sergilese de piyasadaki düşüş eğilimine karşın fiyat artışı kaydeden az kripto para birimleri arasında yer aldı.

Enj
Enj

ENJ, Kasım ayında kaydettiği değer artışları ile birlikte 2,75 dolar fiyat seviyelerinden 4,84 dolar fiyat seviyelerine yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Kaydettiği ATH seviyelerinden bu yana bir miktar geri çekilen Enjin Coin, 3,54 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.