Altcoin Haberleri

FTX iflasından sonra Solana Vakfı ilk kez açıklama yaptı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX çöküşünün en fazla etkilediği altcoin projelerinden biri olan Solana (SOL) ciddi anlamda değer kaybıyla karşılaşmıştı. Bu gelişme üzerine SOL yatırımcıları, FTX borsasıyla herhangi bir bağlantısı olup olmadığı konusunda Solana Vakfı’ndan açıklama bekledi. SOL coin’i piyasaya süren kuruluş Solana Vakfı, resmi sosyal medya hesabından yatırımcıların en çok merak ettiği soruları yanıtladı.

Solana topluluğu FTX’in iflas etmesiyle birlikte SOL ağının durumu hakkında sorular sordu. Solana Vakfı’nın şeffaflık konusunda son derece kararlı olduğunu belirten geliştiriciler şu açıklamayı yaptı: “Bu dalgalanma dönemi boyunca ağın performansına ilişkin birkaç temel ölçüt derlemiştir. Genel olarak ağ, normalden daha karmaşık işlemlerle uğraşmasına rağmen iyi performans göstermeye devam ediyor. Ağ, 8 Kasım’dan bu yana ortalama 2.000+ TPS’ye ulaştı.”

SOL Ağındaki Ortalama Blok Süreleri

Solana

Ağ yükseltmelerinin verimli sonuçlar ortaya koyduğunu belirten Vakıf, önceliklendirme ücretlerinin ağın performanslı kalmasına yardım olduğuna dikkat çekti. Solana Vakfı ayrıca en çok merak edilen ağdaki ortalama blok süreleri hakkında da açıklama yaptı: “Ortalama blok süresi, ağın veriminin önemli bir ölçüsüdür. Düşük blok süreleri tipik olarak daha yüksek verim anlamına gelir. Solana’da blok süresi 8 Kasım civarında .61 ms’ye yükseldi, ancak hala geçmiş ortalamaların altında. Blok başına işlem birimi, ortalama işlemin ne kadar karmaşık ve yoğun işlem gerektirdiğini anlamamıza yardımcı olur.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.