Analiz

Avalanche’den (AVAX) Sonra Solana’da (SOL) Ralliye Başladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para Piyasası, genel olarak girdiği yükseliş eğilimiyle son yaşadığı  sert düşüşleri toparlamaya çalışıyor. Bu toparlanma sürecine yüksek fiyat performansı gösteren Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) liderlik ediyor.

En büyük altcoin Ethereum’a alternatif olabilme potanisyeli taşımaları dolayısıyla “Ethereum Katili” olarak anılan Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX), kripto para piyasasının “en fazla yükselen altcoinler” olarak göze çarpıyor.

SOL ve AVAX, Kripto Piyasasına Liderlik Ediyor

Kripto para ekosistemi, bir gecede %2,5 civarında büyüyerek 2,48 trilyon dolarlık yeni bir piyasa değerine ulaştı. Piyasanın büyümesine, iki Ethereum rakibi olan Solana ve Avalanche liderlik etti. Solana, son 24 saatte %17 yükselerek 162 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Tabi bu Solana’nın kaydettiği tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 213 dolar fiyat seviyesinden hala uzakta.

AVAX’da Durum Nasıl?

Son günlerde ekosistemdeki büyümeye liderlik eden bir öteki kripto para olan AVAX da, bir gecede kaydettiği sert yükselişler sonucu 70,7 seviyelerinden işlem görmeye başladı. Avalanche için mevcut yükselişler, Perşembe günkü Polychain Capital ve Three Arrows Capital liderliğindeki token satışına bağlanabilir. AVAX, böylelikle 230 milyon dolarlık bir fonlama almış oldu.

Avax’da Durum Nasıl?
Avax’da Durum Nasıl?

Solana’da Beklenen Artış Başladı!

Solana ağı için kolay yedi gün olmadı. Salı günü Solana CEO’su Anatoly Yakovenko’nun, merkezi olmayan kripto para borsası Raydium’da ilk DEX teklifi (IDO) esnasında botların neden olduğu ezici bir işlem hacmini sebep gösterdiği, ağ çapında bir kesinti oldu.

Solana'Da Beklenen Artış Başladı!
Solana’Da Beklenen Artış Başladı!

Söz konusu IDO, Solana’daki merkeziyetsiz finans uygulamaları için popüler bir vasıta seti olan Grape Protocol içindi. Ertesi gün Solana’nın fiyatı ciddi oranda düşerek 145 dolar civarlarına geriledi. Kısa süreliğine de olsa, düşüşünü 138 dolara kadar devam ettiren SOL, ağın tekrardan başlatılmasının hemen arkasından tekrardan 162 dolar seviyelerine terfi etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.