Bitcoin Haberleri

2 ünlü analistten iki kritik Bitcoin yorumu geldi, endişeler arttı: Fed’in faiz artırma adımları henüz sonlanmadı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son haftada elde ettiği değer artışlarıyla bir kez daha 20 bin dolar seviyesinin üzerinde fiyat mücadelesi vermeye başladı. Ancak çift yönlü fiyat dalgalanmaları ile Bitcoin, zaman zaman 20 bin dolar desteğini kaybetti ve 7 Ekim Cuma gününde de Bitcoin’in 20 bin dolar altına sarktığı görüldü. Uzun bir süredir bu kritik barajı kalıcı olarak aşmak için fiyat mücadelesi veren Bitcoin kritik bölgenin altına sarkarken, 2 analistten endişelendiren Bitcoin tahmini geldi.

“FED FAİZ ARTIŞI AÇIKLADIĞINDA SERT DÜŞÜŞ GELEBİLİR”

Fed Faiz Artisi Acikladiginda Sert Dusus Gelebilir

CryptoQuant’ın kıdemli analisti MAC.D, Bitcoin’de görülen son rallinin sürdürülemez olduğunu ileri sürdü ve ABD Merkez Bankası’nın (Fed) bir kez daha faiz artırma kararı almasıyla birlikte fiyatın yeniden düşüşe geçeceğini iddia etti. Bu noktada analist, Fed’in Kasım ayı için bir kez daha faiz artırma kararını açıklamasıyla birlikte sert düşüşler yaşanabileceği konusunda yatırımcıları uyardı. Analist ayrıca kurumsal yatırımcıların da Bitcoin konusunda hala endişeli olduklarını ve alım yapmamaya devam ettiklerini öne sürdü.

“AYI PİYASALARINDA GEÇERLİ OLMAYABİLİR”

Bitcoin adına bir kritik tahmin de ünlü analist Ali Martinez’den geldi. Ekim ayının Bitcoin adına tarihsel verilerde verimli geçen bir ay olduğu biliniyor olsa da Martinez, bu durumun ayı piyasalarında her zaman geçerli olmayabileceğini savundu. Analistin de dikkat çektiği gibi Fed’in faiz artırma kararları ile hisse senetleri ve kripto paralar baskılanmaya devam ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan yorumlar ve açıklamalar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.