HaberlerAltcoin Haberleri

Popüler Analist Armstrong’a Göre The Sandbox (SAND), Büyük Artışa Hazırlanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para analisti Ben Armstrong, The Sandbox’un (SAND) büyük bir artışa hazırlandığı ve bu beklentisini sebepleriyle birlikte açıkladı.

The Sandbox Büyük Yatırımlar Alıyor!

Analist SAND’ın büyük bir artışa hazırlanmasının ilk nedenini, aldığı önemli yatırımlara bağlıyor. Yatırımcı, projenin erken dönemde B Cryptos ve True Global Ventures gibi firmalardan ve Square Enix gibi ana akım oyun şirketlerinden önemli yatırımlar aldığını açıkladı. Ayrıca bu yılın başlarında proje, en büyük finansman turunda SoftBank’tan 93 milyon dolarlık  bir yatırım aldı..

The Sandbox Arazi Alımları

Gittikçe artan metaverse ekosistemi tanınmış şirketlerin ve kamuya mal olmuş kişilerin radarına girmiş durumda. Tanınmış insanlar ve kurumlar Metaverse ekosisteminin parlayan yıldızlarından Sandbox‘ta arazi satın almak için deyim yerindeyse adeta yarışıyor.

Analist ayrıca  Adidas, Binance ve Gemini gibi kripto borsalarının ve önemli NFT platformlarının da Sandbox’ta arazi satın aldığını  belirtiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Para Piyasasında Yer Alan En İyi Metaverse Coin’leri

The Sandbox Hamleleri

Gelecek yıllarda ortaya çıkacak çok sayıda metaverse platformu olsa da, The Sandbox ile ilgili en heyecan verici noktalardan biri de merkezsizlik için çabalıyor olması:

Zuckerberg’in Meta’sından farklı olarak, Sandbox bir topluluk tarafından yönetilecek ve kontrol edilecek. SAND token, oyun içi ekonomi için kullanılmasının yanı sıra The Sandbox DAO için bir yönetişim tokenı olacak

Ayrıca yatırımcı, Sandbox ekonomisinde oyuncuların herhangi bir araziye sahip olmasalar bile varlıklar veya işler yaratabileceklerini ve ekonomiye çeşitli şekillerde katılabileceklerini ekliyor.

Bunlara ek olarak özellikle, oyunun alfa sürümünün piyasaya sürülmesine yol açan bir çok beklenti vardı. Burada seçilmiş bir grup erken destekçi, oyunu halka açılmadan önce oynama şansı elde etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.