Bitcoin Haberleri

Milyarder Kevin O’Leary’den Şok Sözler: “Asla Bitcoin ETF Satın Almam”

Milyarder işadamı Kevin O'Leary, yaptığı açıklamasında hiçbir zaman Bitcoin Spot ETF satın almayacağını sert bir şekilde dile getirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Milyarder işadamı Kevin O’Leary, yaptığı açıklamasında hiçbir zaman Bitcoin Spot ETF satın almayacağını sert bir şekilde dile getirdi.

Milyarder Kevin O’Leary, ABD’de yeni onaylanan spot Bitcoin ETF’lerine yönelik şüphelerini dile getirerek şunları söyledi: “Eğer sade fikirli biriyseniz ve benim gibi uzun vadede dijital altın olarak Bitcoin tutuyorsanız, asla bir ETF satın almam” dedi bunların kendisine göre “hiçbir değer katmadığını” belirtti.

O’Leary’nin olumsuz yaklaşımı, bazılarının geçici feragatler sunmasına rağmen ETF ihraççısı şirketler tarafından tahsil edilen ücretlerden kaynaklanıyor.

Milyarder Kevin O’leary'Den Şok Sözler:  “Asla Bitcoin Etf Satın Almam”

SEC Çarşamba günü 11 Bitcoin ETF’sini onaylamış olsa da O’Leary, Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz tarafından yapılan bir tahmini tekrarlayarak yalnızca iki ya da üçünün hayatta kalacağını öngörüyor. O’Leary, “Fidelity ve BlackRock gibi devlerin zirveye çıkacağına bahse girerim çünkü devasa satış güçleri var” dedi.

O’Leary, yeni ETF’lere yatırım yapma konusundaki kişisel şüpheciliğine rağmen, düzenleyici onaylarını kripto para endüstrisini ilerletmede anlamlı bir adım olarak görüyor. ETF’lerin kanun yapıcıları dolara bağlı stablecoin USDC gibi dijital ödeme sistemlerini incelemeye teşvik edebileceğini umuyor.

Milyarder isim,”Şimdi, bu önemli olayı yaşıyoruz, bu harika. Ancak henüz çok erken, daha ilk turdayız” dedi.

O’Leary, BTC’nin 2030 yılına kadar fiyatını üçe katlayarak 150.000-250.000 dolara ulaşma potansiyeline sahip olduğunu öngördü. Ancak, Cathie Wood’un BTC’nin 2030 yılına kadar 1.5 milyon dolara ulaşması yönündeki boğa senaryosuna katılmayarak, böyle bir senaryonun ancak ekonomik bir felaket olması durumunda gerçekleşebileceğini belirtti.

“Bitcoin’in bu kadar hızlı bir şekilde bu fiyata ulaşması, benim görüşüme göre ABD ekonomisinin bir şekilde bocaladığı anlamına gelir. Yani hayır, bu fiyat noktasına katılmıyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.