HaberlerAltcoin HaberleriNFT Haberleri

Cem Yılmaz’ın NFT Satışlarından Hasılatı Belli Oldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT‘ler, hiç tartışmasız bu yılın en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Ünlüler, spor kulüpleri ve oyun şirketleri bu alanda ki faaliyetlerini günden güne arttırıyor. NFT kervanına katılan son isimlerden olan Cem Yılmaz, kısa süre önce NFT koleksiyonunu satışa çıkarmıştı. Bu satışların meyvesini şimdiden almaya başlayan başarılı komedyen, ilk satışlarından hatırı sayılır kazançlar elde etmeyi başardı.

Cem Yılmaz’ın NFT Kazancı

İlk satılan NFT’lerden toplamda 160.000 TL’ye yakın kazanç elde eden Cem yılmaz,  Sosyal medya hesabı üstünden alım yapan NFT koleksiyoncularına teşekkür eden Cem Yılmaz ilgili eserleri satın alan takipçilerine gösterileri için bilet armağan edecek.

Alım yapanlar içinde whiskybath adlı bir kullanıcı da buluyor. Cem Yılmaz bilet teklifini gene ederek ilgisi için NFT meraklısına teşekkür etti. Bununla birlikte halen alıcı bekleyen oldukça fazla eseri bulunuyor.

Cem Yılmaz son NFT eserini 8 saat ilkin OpenSea üstünden oluşturdu. Anlaşılan o ki bu “kız” serisi bir süre daha devam edecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.