Tüm Haberler

Kripto Para Odaklı Yatırım Firması North Island Ventures, AwesomeQA’nın Yatırım Turuna Destek Olacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemlerde, özellikle Bitcoin madencilik şirketlerinin faaliyetlerine yapay zeka çözümleri entegre ettiği konusunu daha önce sizlere aktarmıştık

Şimdi ise, kripto para odaklı bir yatırım firmasının yapay zekalı müşteri destek girişimlerine yatırım yapmaya öncülük ettiği hakkında bilgi vereceğim.

North Island Ventures adlı kripto para birimlerine yönelik yatırım şirketi, yapay zeka alanında faaliyet gösteren girişimlere destek vermeye devam ediyor. North Island Ventures tarafından yapılan açıklamaya göre, AwesomeQA isimli bir start-up’a öncülük ettiği 2,8 milyon dolarlık bir yatırım turu başarıyla tamamlanmıştır.

Yapay Zeka 750X430 1
Kripto Para Odaklı Yatırım Firması North Island Ventures, Awesomeqa’nın Yatırım Turuna Destek Olacak! 3

North Island Ventures’dan, AwesomeQA’nın Yatırım Turuna Destek

AwesomeQA, Discord ve Telegram kanallarındaki kullanıcıların sorularına cevap verebilen bir yapay zeka platformudur ve yapılan açıklamaya göre faaliyetlerine devam etmektedir. North Island Ventures’in yanı sıra Coinbase Ventures ve Uniswap Labs Ventures gibi diğer kripto para birimi sektöründe faaliyet gösteren fonlar da bu yatırım turuna katıldı.

AwesomeQA’nın otomatik müşteri hizmetleri çözümü, ekibini genişletmek ve AI tabanlı eğitim modellerini ilerletmek amacıyla yeni yatırımlarını kullanmayı planlamaktadır. Şirket aynı zamanda AAVE, Dune ve Scroll gibi 60’tan fazla web3 firmasına müşteri hizmetleri sunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.