Haberler

Ünlü milyarder Bitcoin yerine tercih ettiği altcoini sebebiyle birlikte açıkladı: Parabolik yükseliş bekliyorum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dile getirdiği kripto para açıklamalarıyla piyasanın yakından tanıdığı isimlerden biri haline gelen milyarder girişimci, eski ABD Kongre adayı ve Gokhstein Media’nın kurucusu David Gokhstein, Twitter’da yaptığı açıklamada Bitcoin (BTC) yerine tercih ettiği altcoini sebebiyle birlikte açıkladı. Ünlü milyarder, açıklamasında BTC yerine XRP’yi tercih ettiğini ve bunun sebebinin de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki davada yaşanan kritik gelişme olduğunu söyledi. Gokhstein ayrıca davayı Ripple’ın kazanması durumunda XRP’de ciddi bir yükseliş beklediğini de ifade etti.

BTC YERİNE XRP’Yİ TERCİH ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Ripple Coin

David Gokhstein, Twitter’da yaptığı açıklamada Bitcoin yerine XRP aldığını duyurdu. SEC ile Ripple arasındaki davada son olarak Hinman belgelerine ilişkin kritik bir gelişme yaşandı ve milyarder isim de bu gelişmenin ardından XRP açıklaması yaptı. Geçtiğimiz gün mahkeme, SEC’nin bir süredir vermek istemediği Hinman belgelerini Ripple’a vermesine hükmetti. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve Ripple savunucularının çok büyük bir kısmı, bu kararı şimdiden “zafer” olarak yorumlamaya başladı. David Gokshtein de açıklamalarını bu karardan sonra dile getirdi.

MİLYARDER İSİM NEDEN XRP ALDIĞINI AÇIKLADI

Ünlü milyarder girişimci Gokhstein, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Eğer bugün Bitcoin satın almayı düşünüyor olsaydım kararımı değiştirip XRP’ye bakardım” sözlerini dile getirdi. Ünlü milyarder, SEC ile Ripple arasındaki davadan Ripple’ın galip ayrılması durumunda XRP’nin parabolik bir yükseliş elde edebileceğini ve bu nedenle XRP yatırımı yaptığını dile getirdi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.