Analiz

Chiliz Fiyat Analiz ve Yorumları: CHZ Yükseliş Atağını Başlattı Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para Chiliz (CHZ), ekosisteminde fan token çalışmalarını sürdürürken uzun zamandır devam eden yatay ilerleyişine son verek yükseliş atağı başlattı. CHZ fiyatı gün içinde %15’in üstünde artarak 0.42 dolara tırmandı.

Chiliz (CHZ) Fiyat Analizi

Spor dünyasının en popüler kripto para birimi Chiliz (CHZ), uzun zamandır devam eden yatay seyrini sonlandırdı ve bugün itibarıyla 0.36 dolarlık duvarı aşarak yükselişini hızlandırdı. CHZ fiyatı, 0.42 dolara kadar yükselirken an itibarıyla hareketli dakikalar yaşıyor. NFT gelişmesi Chiliz yatırımcılarını heyecanlandıran adım oldu. İtalya Seri-A ligi ekiplerinden AC Milan, NFT piyasasına dahil olan ilk fan token takımlarından olacak.

Chzusd
Chzusd

NFT adımı uzun zamandır beklenen Chiliz atağını başlatabilir.  CHZ fiyatı son 24 saatlik işlem hacmi %40’ın üstünde artmış görünüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin’in 60.000 doların altına sarktığı dönemde 0.27 dolara kadar geri çekilen Chiliz, 0.36 doların üstünde önemli bir kırılım gerçekleştirdi. Bu bölgelerin üzerinde gerçekleşecek bir kapanış CHZ fiyatını yukarılara taşıyacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.