HaberlerAltcoin Haberleri

Ünlü Analist’in Kasım Ayında Artış Beklediği Altcoinler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para analisti Lark Davis, kasım ayında büyük artış beklediği altcoin’leri paylaştı.

Kasım Ayında Artış Beklenen Altcoin’ler!

YouTube üzerinden yayınladığı videoda Kasım ayında büyük artış beklediği altcoin’leri paylaşan ünlü trader Lark Darvis,  takipçilerine  blok zinciri projesi olan Elrond‘un yerel kripto para birimi olan olan EGLD‘ye baktığını söyledi. Analist, Elrond’un Maiar merkezi olmayan borsasının (DEX) gelecek ay başlatılmasının fiyatta büyük etki yapacağına inanıyor.

Analist Darvis, paylaşyığı videosunda EGLD için şu ifadeleri kullandı;

“Elrond temelde Ethereum 2.0’dır. Şimdi, güzel bir teknolojiye sahip. Dolayısıyla dikkat çekmeye ve topluluğu büyütmeye devam ediyorlar. Bu yüzden kısa sürede Elrond’da sağlam bir fiyat artışı görebiliriz.”

Davis’e bakılırsa Maiar DEX, Elrond için iyi bir DeFi ekosisteminin başlangıcına işaret ediyor.

Davis’in sıralamasında bir sonraki sırada, birlikte çalışabilir blok zinciri Polkadot‘un yerel kripto para birimi olan DOT içeriyor. Analist, Polkadot‘un parachain müzayedelerinin 11 Kasım’da başlamasının planlandığına işaret ediyor ve şu şekilde söylüyor;

“Bu parachain müzayedelerine oldukça fazla para aktığını göreceğiz.”

Parachain müzayedeleri, iştirakçilerin Polkadot‘un sınırı olan sayıdaki parachain slotlarından birini güvence altına almak için desteklemek istedikleri bir projeye teklif vermelerini sağlar.

Davis ek olarak akıllı sözleşme protokolü Moon River Network‘ün destek programı olan MOVR‘yi de yakından takip ediyor. Analist, projenin arkasında “inanılmaz derecede büyük bir topluluk” bulunduğunu söylüyor.

Ayrıca otomatik piyasa yapıcı SushiSwap’ın Moonriver ile entegre edilmek üzere bulunduğunu da belirtiyor.

Moonriver‘a gelen birçok DeFi protokolü ve bunun benzer şekilde şeyler görmeye başlıyoruz. Öte taraftan bu proje derhal derhal 1 milyar dolarlık bir piyasa değerinde bile değil. Bunun ne kadar çılgınca bulunduğunu bir düşün.”

Luna 100 Doların Üzerine Çıkabilir!

Analiste göre akıllı sözleşme platformu Terra‘nın yakın gelecekte 160’tan fazla projenin başlatılacağına dair raporlara atıfta bulunarak, LUNA‘nın 100 doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.