Haberler

Real Vision CEO’su Raoul Pal’dan Kripto Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Real Vision CEO’su Raoul Pal’dan kripto açıklaması. Real Vision CEO’su Raoul Pal, hem hisse senedi hem de dijital varlık yatırımcılarına yönelik açıklamalar yaptı.

Eski Goldman Sachs yöneticisi, Delphi Media ile yaptığı yeni bir röportajda, ABD ekonomisinin Federal Rezerv’i müdahale etmeye ve piyasaları desteklemeye zorlayacak “ciddi” bir düzeltmeden geçtiğini iddia etti.

Asıl mesele şu ki, önümüzde en kötüsü var. Piyasalar tarafından tam olarak fiyatlandırılmadı. Bu ,nsanların beklediğinden daha hızlı olacak. İnsanların beklediğinden daha şiddetli olacak ve ondan sonra ileriye bakabiliriz.

Pal, Kripto söz konusu olduğunda, ağdaki kullanıcı sayısı arttıkça bir ağın değerinin arttığını belirten Metcalfe Yasası tarafından yönetildiğini ve  gelişmekte olan varlık sınıfında uzun vadeli yükselişini sürdürdüğünü dile getirdi.

İnsanlar 2018’deki gibi kripto ekosistemini terk etmediler, bu yüzden çok daha özensiz bir yan aralığımız oldu ve bence benimseme devam ediyor ve eğer bu şekilde devam ederse, 2030’a geldiğimizde, sonunda beş milyar insan kripto para kullanacak.

Pal, benimsenme oranlarında bir yavaşlama olasılığı sorulduğunda şöyle diyor:

Geçen yıl, %186’lık bir benimseme oranımız vardı. İnternete kıyasla bunun nasıl bir şey olduğunu görebilirsiniz. Genel olarak, internetin benimsenme hızının yaklaşık iki katı ve bu gerçekten olağanüstü. Biraz yavaşlama olduğunu varsaysak bile, internetin beş milyon kullanıcıdan başlayarak altıncı yıldan sonra yaptığı yüzdelik değişimle aynı oranda yavaşlayıp yavaşlamadığını gördük. Ondan sonra, %43 yavaşlamaya başladı. Aynı miktarda ayarlarsak kriptoda %76 büyüme elde ederiz. Önümüzdeki dört yıl içinde 2,8 milyar kullanıcıya ulaşacağız.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.