NFT Haberleri

NFT projesi Art Gobblers 13 Milyon Dolar Topladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son dönemde dikkat çeken pozitif fiyat hareketleri, NFT piyasasına da olumlu yansıdı. Dünyaca ünlü çizgi dizi Rick and Morty seslendirmeni Justin Roiland tarafından hazırlanan Art Gobblers isimli NFT projesi dikkat çekti. Bu NFT projesinin yayınlandıktan çok kısa bir süre sonra 13 milyon dolar toplaması ise kripto para basınında geniş yankı buldu. Bu gelişmeyle birlikte NFT projelerinin yeniden yükselişe başlayacağı iddia edildi.

NFT Sektöründe Geri Dönüş Sinyalleri

Nft Nedir

Bir döneme damgasını vuran NFT sektöründe çok yüksek rakamlar konuşulurken, kripto paraların ayı piyasasına girmesi işleri bozmuştu. Kripto paralarda belirsizlik devam etse de yeni NFT projelerinin piyasaya sürülmesi dikkatlerden kaçmıyor. Son dönemde NFT sektöründe özellikle ünlü isimlerin koleksiyonları büyük ilgi topladı. Geçen hafta piyasaya sürülen Yüzüklerin Efendisi NFT projesinin ardından geleneksel sanat yeniden NFT alanına yöneldi. Pek çok sanatçı, yeni teknoloji ile daha fazla insana erişmeye başladı.

Art Gobblers Lansmanı Ses Getirdi

Öte yandan CryptoPunks NFT projesinin yüksek fiyatlara ulaşması, ünlü isimleri de NFT alanında projelere teşvik etti. Bunun son örneği Rick and Morty dizisinde seslendirmen olan Justin Rolland oldu. Rolland NFT sektörüne çok hızlı bir giriş yaparken çıkardığı Art Gobblers isimli proje ile dikkatleri üzerine çekti. Bu proje, lansmanın ardından çok kısa sürede 13 milyon dolar toplamayı başararak sektörü hareketlendirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.