HaberlerKripto Para BirimleriMetaverse Haberleri

Çin’in En İyi Üniversitelerinden Tsinghua, Metaverse’de Kampüs Açtı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Çin’in en iyi üniversitelerinden Tsinghua, metaverse’de kampüs açtı. Hemen hemen her sektör metaverse evrenine ilgi duyuyor. Hala büyüyen ve gelişen metaverse  alanında çalışmalar da hızla büyüyor!

Dünya çapında birçok eğitim kurumu metaverse’i tartışmaya, dersler vermeye ve akademik tartışmalara katılmaya başladı. Kripto parayı yasaklayan Çin, metaverse ile oldukça ilgileniyor ve Çin eğitim kurumları bu alanda araştırmalara öncülük etmeye başladı.

Çin’in Tsinghua Üniversitesi, Metaverse Laboratuvarı Açtı

Çin'In En İyi Üniversitelerinden Tsinghua, Metaverse'De Kampüs Açtı!
Çin’In En İyi Üniversitelerinden Tsinghua, Metaverse’De Kampüs Açtı!

Çin’in en iyi iki üniversitesinden biri olan Tsinghua Üniversitesi, metaverse araştırma ve geliştirmeye yardımcı olmak için ülkenin ilk metaverse kültür laboratuvarının kurulduğunu duyurdu.

Metaverse yetiştirme tesisi, Cuma günü Çin’in prestijli araştırma üniversitesi olan Tsinghua Üniversitesi tarafından kuruldu.

 

Yeni laboratuvar medya teknolojileri, metaverse kültürü, yaratıcılık ve metaverse ile ilgili diğer konulara odaklanacak.

Yeni laboratuvar, Tsinghua Üniversitesi Gazetecilik ve İletişim Okulu ile Çinli bir dijital yayıncılık firması olan Chinese Online (COL) arasındaki bir işbirliği ile kuruldu.

Geçen yıl Metaverse Robot Sistemine öncülük eden Tsinghua Üniversitesi, bu alandaki çalışmanın hala ön saflarında yer alıyor.

Çinli BT firmaları ve belediye hükümetleri de metaverse’i benimsemeye başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.