HaberlerMetaverse HaberleriNFT Haberleri

Hyundai, Meta Kongz ile NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hyundai, Meta Kongz ile NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Hyundai, Mayıs 2022’de dağıtılacak 30 NFT’lik sınırlı sayıda bir koleksiyon oluşturmak için Meta Kongz NFT projesiyle işbirliği yaptığını duyurdu.

Otomobil Devinden NFT Hamlesi

Gün içinde yeni bir duyuru yayınlayan Güney Kore merkezli Hyundai, Mayıs 2022’de piyasaya sürmeye hazırlandığı 30 parçalık sınırlı NFT koleksiyonu için Meta Kongz NFT ile birlikte çalıştığını belirtti.

Hundai ayrıca NFT ile ilgili iletişimleri, Hyundai NFT için yeni bir Twitter hesabı oluşturdu ve 1975 Hyundai PONY kullanan hareketli bir Meta Kong videosunu paylaştı.

Hyundai, Meta Kongz Ile Nft Koleysiyonunu Piyasaya Sürüyor!
Hyundai, Meta Kongz Ile Nft Koleysiyonunu Piyasaya Sürüyor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyundai x Meta Kongz, Hyundai Metamobility evrenini tanıtıyor.

Bu harika yaratığın Hyundai PONY ile nefes kesen macerasına göz atın.

Daha fazla “Shooting Star NFT’leri” için bir teaser, “yeni NFT’lere” yol açabileceğine dair gizemli bir yorumla birlikte sürüme dahil edildi.

Hyundai, robotları fiziksel dünya ile Metaverse arasında bir kanal olarak tasavvur eden “Metamobility” konseptini Ocak ayında tanıttı. Hyundai, konsept vizyonunun bir parçası olarak şunları söyledi:

Metaverse, gelecekte insanlar için günlük bir alan haline gelecek şekilde, şirket, dünyanın bildiği gibi VR kavramından koparak gerçeklikten farklılığın ortadan kalkabileceği yeni bir tür metaverse platformunun ortaya çıkmasını bekliyor.

Sağlık Verileri NFT Oluyor

Blockchain hizmetleri sağlayıcısı HashCash Consultants, 16 Nisan’da, bir kişinin sağlığı hakkında bilgi taşıyan NFT’ler geliştirmek için İngiltere merkezli anonim bir şirketle çalıştığını belirtti.

Firmalar, NFT’ye çevrilecek ve sağlık hizmeti sağlayıcıları ile paylaşılacak sağlık bilgilerini toplamak için gönüllülerle işbirliği yapacak. Bu, takip etmenin ve para kazanmanın daha kolay olacağını iddia eden şirket sahibi tarafından yapılan bir hamle olarak nitelendiriliyor.

Yayına , bir araştırma firmasına kullanıcı verilerini satan bir DNA test kiti üreticisi, bu NFT formunun nasıl izlenebileceği ve nasıl para kazanılacağına dair örnek olarak kullanıldı. HashCash Consultants’ın Kurucusu ve CEO’su Raj Chowdhury konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Genetik verileriniz NFT’lere dönüştürülseydi, bilgi daha sonra izlenecek doğal bir özellik ile eklenirse, bu, verilerinizin nerede bittiğini izlemenizi ve NFT’yi tutan kişileri izlemenizi ve ayrıca olup olmadığını anlamanızı sağlar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.