HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Ethereum (ETH) Balinaları Bir Gecede 383,7 Milyar SHIB’i Aldı!

Ethereum'un (ETH) en varlıklı balinaları bir gecede varlıklarına 383,7 milyar SHIB ekledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum (ETH) balinaları bir gecede 383,7 milyar SHIB’i aldı. Ethereum’un (ETH) en varlıklı balinaları bir gecede varlıklarına 383,7 milyar SHIB ekledi.

WhaleStats’a göre, en iyi Ethereum balinaları, ek 383,7 milyar meme tokeni satın aldıktan sonra bir gece boyunca SHIB’deki varlıklarını büyük ölçüde genişletti.

Ethereum (Eth) Balinaları Bir Gecede 383,7 Milyar Shib'I Aldı!

WhaleStats’tan Alınan Veriler SHIB Alımını Gösteriyor

WhaleStats’tan gelen tweet, ilk 2000 Ethereum (ETH) balinasının en çok hangi tokeni elinde tuttuğunu ortaya koyuyor. Bu bilgilere dayanarak, ETH balinalarının bir gecede 383,7 milyar iyi bilinen meme token SHIB’yi satın aldığı sonucuna varılabilir.

Bu cüzdanların sahipleri bu hafta başında Shiba Inu’yu yaklaşık 33 milyon dolara sattı. Portföylerindeki SHIB değeri 191.2 milyon dolardan 158,5 milyon dolara düşürüldü.

Kripto topluluğu, son birkaç gün içinde SHIB’nin yakım oranındaki çarpıcı artışın farkına vardı. Shiba Inu, başka bir meme tokeni olan DOGE ile karşılaştırıldı ve piyasaya sürülmesinden bu yana popülaritesini korudu. 15 Ağustos’tan bu yana yüzde 38,5 değer kazandığı kısa yükselişinin ardından yüzde 26,49 düşerek kazanımlarının neredeyse tamamından vazgeçti. Meme tokeni Shiba Inu (SHIB), Binance istatistiklerine göre şu anda 0.00001333 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.