Haberler

Dev Kripto Para Şirketi İflas İddialarını Yalanladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX kripto para borsasının iflas etmesinin ardından pek çok kripto şirketi mali krizle boğuşmaya başladı. Bu süreçte özellikle kripto kredi şirketleri işlemlerini durdurmak ve likit problemlerini çözmek için harekete geçti. Kripto para sektörünün önde gelen şirketlerinden Jump Crypto hakkında da “işlemleri durduracak” iddiaları sosyal medyada yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Kripto ticaret firması, yakında kapanacağına dair spekülasyonlara Twitter üzerinden yanıt verdi.

Jump Crypto Hala Ayakta

Jump Crypto

FTX’in çökmesiyle kripto şirketlerinde domino etkisi görülmesi beklenirken Jump Crypto, iflas iddialarını yalanladı. Sosyal medyada havada uçuşan söylentilere yanıt veren Jump Crypto ekibi “Etrafta dolaşan söylentiler göz önüne alındığında, birkaç şeyi açıklığa kavuşturmak istiyoruz. Jump Crypto kapanmıyor.” dedi. Şirketin, kripto sektöründeki en iyi sermayeye sahip ve likit firmalardan biri olduğu öne sürüldü. Chicago merkezli ticaret firması Jump Trading’in kriptoya özel kolu olan Jump Crypto bu paylaşımla müşterilerine güven verdi.

FTX Bağlantısı Kafaları Karıştırdı

Kripto ticaret şirketi Jump Crypto ekibi faaliyetlerine ara vermeden devam ettiklerini duyurdu: “Kripto para alanındaki en iyi sermayeye sahip ve likit firmalardan biri olduğumuza inanıyoruz. Hala aktif olarak yatırım ve ticaret yapıyoruz, bu nedenle fon arıyorsanız lütfen iletişime geçin.” Şirketin iflas eden FTX ile çok eskilere dayanan geçmişinin olması, yatırımcıların kafasını karıştırdı. Jump şirketinin FTX’te para çekme işlemleri durdurulmadan sadece bir gün önce 300 milyon dolarlık varlık çektiği iddia edilmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.