Altcoin HaberleriHaberler

Son 24 Saatte En Çok Artan Ve En Çok Düşen Kripto Paralar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasada genel bir durağanlık hakimken bazı kripto para birimleri piyasaya meydan okuyarak ciddi yükselişler yaşadı.

Genel olarak kripto para piyasasında kırmızı renkleri görüyoruz sadece düşüşler oldukca derin değil ve bunun bir konsolidasyon olduğu ifade ediliyor. Peki son 24 saat içinde piyasaya meydan okuyarak yükselen ve piyasadan oldukça daha oldukça düşüş yaşayan kriptolar hangileri?

En Çok Yükselen Kripto Paralar

CoinMarketCap’den elde edilmiş verilere gore son 24 saat içinde en oldukca artış meydana getiren kripto para birimi Shiba Floki (FLOKI) oldu. FLOKI son 24 saat içinde %500’den fazla artış yaşadı ve 0.0000000034 dolara kadar yükseldi.

FLOKI’yi %415 artış ile WagyuSwap (WAG) ve %243 artış ile Gala (GALA) takip ediyor. GALA’nın artışının arkasında ise Binance listelenmesi yer ediniyor.

Bunlara ek olarak Smile (SMILE) %179, Dexit Finance (DXT) %142, Hapy Coin (HAPY) %111, Pitbull (PIT) %108, Floki Inu (FLOKI) %102 ve Ballswap (BSP) %100 artışla piyasaya adeta meydan okumuş oldu.

En Çok Yükselen Kripto Paralar
En Çok Yükselen Kripto Paralar

En Çok Düşenler

Oranlara bakıldığında düşüş yaşayan kripto para birimlerinin yükselenler kadar büyük gerilemedikleri görülüyor. Son 24 saat içinde Float Protocol (BANK) %80 gerileme yaşayarak en oldukca değer kaybeden kripto para oldu.

BANK’i %73 ile Bitcashpay (BCP), %48 ile Good Bridging (GB), %46 ile Dether (DTH), %46 ile Evodefi (GENX) ve %44 ile Tabank (TAB) takip ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.