HaberlerTüm Haberler

Novogratz, Kripto Paralar Konusunda Umudunu Sürdürüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, kripto piyasasını durgun olarak görürken  hakim görüntünün korkunç olmadığını belirtti.

Kripto para piyasasının yükselişe geçmesi, beklentileri ve heyecanı giderek katlamaya başladı. Kripto yatırımcıları, dip bölgelerin bittiğini ve trend değişiminin geldiğini savunmaya başladı. Fakat geçmişte olan olaylar, sektörün gidişatına yönelik henüz tam  bir güven duygusunu oluşturmadı. Tüm bu olayların ortasında  CEO’su Michael Novogratz, kripto para piyasasının genel durumunun çok vahim olmadığını belirtti. Novogratz, kripto paralara yönelik iyimserliğini devam ettiriyor.

Mike Novogratz Yar%C4%B1Lanma Sonras%C4%B1 Bitcoin Icin Umutlar Yuksek

Galaxy Digital CEO’su Novogratz, Kripto Paralar Konusunda Hala Umutlu Duruyor

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, kripto para birimlerine yönelik umudunun geçen yıl yaşanan çöküşe rağmen aynı kaldığını belirtti. Novogratz, piyasaların bu olaydan sonra toparlamaya başlayacağını iddia ediyor.

Novogratz, geçen yıl yaşanan çalkantılı süreçlerin sonucunda bu sektörde hizmet veren şirketlerin zarar görmesinin alışılmadık bir durum olmadığını vurguladı.  CEO, geçiş döneminde sağlam durabilmenin önemine  değindi.

Kripto sektörünün durumu hakkında CEO, “Kripto için görünüm korkunç değil ama harika da değil. Daha önce sahip olmadığımız düzenleyici ters rüzgarlarımız var. İyileştirmek ve yeniden inşa etmek için zamanımız var. Kripto bir yere gitmiyor.” ifadesinde  bulundu.

Son piyasa yükselişlerini yorumlarken CEO, piyasa izleniminin vahim durmadığını ve oldukça iyi izlenim verdiğini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.