Haberler

PancakeSwap’ın Genişlemesi Sürüyor: Linea’da Yerini Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

PancakeSwap’ın genişlemesiyle ilgili haberler devam ediyor. Consensys destekli Ethereum Layer-2 ölçeklendirme ağı Linea, en büyük ikinci merkeziyetsiz borsa protokolü olan PancakeSwap’a ev sahipliği yapmaya başladı. Linea, PancakeSwap’ın yayıldığı yedinci blok zinciri oldu. PancakeSwap tarafından yapılan açıklamada, Linea’nın kullanıcılara düşük gaz ücretleri, hızlı işlemler ve gelişmiş sermaye verimliliği sunacağı belirtildi.

Ff
Pancakeswap'ın Genişlemesi Sürüyor: Linea'da Yerini Aldı! 3

PancakeSwap, Linea’da Faaliyetlerine Başlayacak

Ethereum Layer-2 ağı, PancakeSwap’ın ticaret ve likidite sağlama özelliklerini Linea’ya taşıyacak ve işlemleri ana Ethereum ağından önce kendi ağında gerçekleştirecektir. Bu durum, işlemlerin hızlanmasına ve ücretlerin düşmesine yardımcı olacaktır. Linea, temmuz ayında zero-knowledge rollup ağını başlatmıştır.

PancakeSwap’in ilerleyen aylarda Linea’da farm özelliğini başlatacağı öngörülmektedir. Bu farm özelliği, kullanıcıların likidite sağlayıcı token’larını stake etmelerine ve LP token’larında pozisyon tutarken CAKE kazanmalarına olanak sağlamaktadır. Ayrıca, Linea’ya erken erişim imkanı sunan yeni token’lara yönelik ilk farm teklifi veya IFO platformunu da sunması beklenmektedir. PancakeSwap, Linea ekibiyle iş birliği yaparak haziran ayında testnet ekosistem ortağı olmuştu. Bu nedenle, ticaret ve likidite özellikleriyle birlikte PancakeSwap’in farm özelliğinin de dikkate değer olduğunu söyleyebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.