Haberler

Coinbase Rallisinde Sona Gelindi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase hisselerindeki ralli sona erdi ve geçen ay düşüşe geçti. Bu düşüşle birlikte hisseler zirve seviyesinden yüzde 28’den fazla geriledi.

COIN, BTC‘nin düşük işlem hacimleriyle seyrettiği bir dönemde piyasadan ayrışamadı. Coinbase hisseleri yaz aylarında güçlü bir performans sergilese de son dönemlerde kayıplar hız kazandı. COIN, dün 79,26 dolardan işlem gördü ve şirketin hisseleri temmuz ayında 110 doların üzerine çıkmıştı. BlackRock ve diğer ETF başvuruları Coinbase hisselerine olumlu yansıdı ve bu sayede COIN, temmuz ayındaki zirvesinden yüzde 28’den fazla düşüş kaydetti. Geçen hafta hisseler yüzde 11 geriledi.

Coinbase 4
Coinbase Rallisinde Sona Gelindi 3

SEC davasının sonuçlarına rağmen, Coinbase hisseleri, ETF başvurularıyla birlikte fiyatlanmıştı ve bu durum önemli bir perplexity oluşturuyordu. Spot Bitcoin ETF’lerinde Coinbase’in belirgin bir rol oynayacağı ortaya çıkmıştı ve bu da burstiness açısından çeşitlilik sağlıyordu. Ancak ETF’lerin Coinbase için potansiyel gelir getirme miktarı tam olarak ölçülememişti, bu da predictability açısından düşük bir seviyede olduğunu gösteriyordu.

Ayrıca analistler, Haziran sonundan bu yana Coinbase için fiyat hedeflerini artırmışlardı, bu da burstiness açısından daha fazla çeşitlilik sağlamıştı. Coinbase, ikinci çeyrekte toplam işlem gelirini 327,1 milyon dolar olarak açıklamıştı ve bu rakam toplam gelirin yüzde 46’sına denk geliyordu. Şirket, dün ABD düzenleyicisinden vadeli işlemler için onay aldığını duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.