Bitcoin Haberleri

Coinbase’in Geliştirdiği Base Ağında Büyüme Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’in geliştirdiği blokzincir ağı Base, Ağustos 2023’te piyasaya sürüldüğünden bu yana istikrarlı bir büyüme göstermeye devam ediyor. Layer-2 blokzincir verilerini toplayan L2Beat’e göre, Base ağının toplam kilitli değeri (TVL) bir haftada %4 artarak 735 milyon dolara ulaştı. Coinbase destekli blokzincirdeki bu maddi büyüme, aktif kullanıcı sayısı ve işlem hacmi gibi verilerle de uyumlu bir şekilde gerçekleşti

Dune Analytics’in sunduğu verilere göre, Base ağındaki aktif kullanıcı sayısı istikrarlı bir şekilde artış gösteriyor ve 22 Aralık 2023 tarihinde 3 milyonu aşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Ethereum (ETH) katman-2 ölçeklendirme ağı olan Base’in günlük işlem hacmi ise Kasım-Aralık döneminde ikiye katlandı. Kasım ayında 36,942 ETH olan blokzincir işlem hacmi, günümüzde 79,354 ETH’ye ulaşmış durumda.

L2Beat Base Coinbase

Coinbase’in sektörün en büyük borsalarından biri olmasının yanı sıra, henüz bir yılını doldurmayan blokzincir ağı olan Base’in arkasında yer alması, kripto severlerin Base’i tercih etmesine neden oluyor. Coinbase’in itibarı ve güvenilirliği, kullanıcıların bu yeni ağı keşfetmelerini ve benimsemelerini teşvik ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.