Altcoin Haberleri

Solana Ağında İşlemler Askıya Alındı: SOL’de Düşüş Etkisi Yarattı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemde birçok popüler projenin Solana ekosisteminde boy göstermesiyle birlikte yoğun işlemler gerçekleşmeye başlamıştı. Ancak, bu yoğun işlemler sonucunda sistemsel problemler ortaya çıktı ve Solana ağı çökmeye başladı. Kullanıcılar ve işlemler, ağın yoğunluğu nedeniyle inanılmaz seviyelere ulaşmıştı. Bu durum, Solana ağının kesintiye uğramasına neden oldu. Resmi Solana X (eski adıyla Twitter) tarafından yapılan açıklama ise mühendislerin sorunu çözmek için çalıştığını bildirdi.

Detaylar güncelleniyor…

SOL Fiyatındaki Düşüş Devam Ediyor!

Solana ağının çökmesi haberinin etkisiyle SOL tokeni düşüş yaşadı. SOL, 105,78 dolara temas ettikten sonra gevşemeye başlamıştı. Ancak, sistemsel sorunların başlamasıyla birlikte satış baskısı arttı. Major coin olan SOL, 93,51 dolara geri çekildi ve karar sürecine girmiş durumda. Şu anda destek seviyesinde işlem gören SOL, alış yönlü talep görmemesi durumunda sırasıyla 88,42 – 81,87 ve 76,10 dolara kadar daha da düşebilir.

Solana ekosistemi, BTC’nin hacimli yükselişi veya BTC dominasyonunun gevşemesi gibi unsurlarla tekrar ayağa kalkabilir ve daha iyi bir performans sergileyebilir. Bu senaryoda, SOL fiyatının tekrar yükselmesi için ilk olarak 99,12 – 97,03 dolara doğru bir hamle gelebilir. Eğer bu seviyelerin üzerine yerleşilirse, alıcıların eli güçlenir ve fiyatı sırasıyla 105,78 – 109,64 – 116,53 – 121,94 ve 128,39 dolara kadar çekebilir.

Ekran Resmi 2024 02 06 14.08.33

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.