HaberlerBlockchain Haberleri

Coinbase’in Base Ağı İle Birlikte Balinalar Harekete Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase’in Base ağında alım satım yapmak isteyen kripto balinaları, kripto piyasanın büyük bir merakla beklediği Base ağının yayına girmesiyle harekete geçti.

Base, etkileyici blockchain teknolojisiyle dikkat çekiyor ve işlem yapmaya başlayan balinalar da farklı bir yol izliyor. Nansen’in tespit ettiği 22 balina, Base ağında memetoken’lar ve riskli varlıklar ticareti yapıyor. Balinaların tercih ettiği kripto para birimleri ise oldukça şaşırtıcı.

Coinbase 2
Coinbase’in Base Ağı İle Birlikte Balinalar Harekete Geçti! 3

Base, Balinaları Çekmeye Başladı!

Coinbase’in blockchain girişimi Base resmi olarak faaliyete geçti. Base, balinaları çekmeye başladı ve balinalar, Base ağında farklı şekillerde ticaret yapıyorlar. Bu ticaret genellikle riskli varlıklar üzerinde gerçekleşiyor.

Kripto veri platformu Nansen, yeni piyasaya çıkan Base üzerinde yüksek riskli kripto para birimlerini tercih eden 22 balina tespit etti. Base’de en yüksek ticarete sahip olan bu 22 cüzdan, ARB, RLB, PEPE, TOSHI, HarryPotterObamaSonic10Inu ve BALD alım satımı yapmıştır. Balinalar ayrıca UNIBOT adlı bir kripto para birimi için de Telegram botunda alım satım yapmıştır.

Nansen, bu balinaların köprü yöntemiyle 100’den fazla ETH’yi Base ağına taşıdığını bildirdi. Nansen analisti Niklas Polk, balinaların Base üzerindeki işlemlerini memetoken yanlılığı olarak yorumladı. Polk’a göre, henüz yeni olan Base ağında memetoken’lar dışında başka bir seçenek olmadığı için balinaların çoğu bu yöntemi tercih etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.