Tüm HaberlerAltcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasası kızıla büründü! Solana (SOL) İse %20 Arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasada yaşanmış olan aşağı yönlü grafikler içinde bir kripto para yaşamış olduğu artışla ve fiyat performansı ile dikkatleri çekiyor.

Kripto para piyasası Phafta başında sergilediği yukarı yönlü ivmeyi devam ettiremedi ve haftanın geri kalanı düşüşlerle geçti. Bitcoin fiyatı tekrardan toparlanmaya çabalarken ve altcoin’lerin büyük çoğunluğu geri çekilmeler ile ilerlerken bir kripto para biriminin yükselişi dikkat çekiyor.

Solana (Sol) %20 Arttı!

Yazının yayına hazırlandığı sırada 82,4 dolar bandında işlem gören Solana (SOL) 83,9 dolara kadar yükselerek %20’nin üstünde artış yakalamış oldu.

Solana (Sol) %20 Arttı!
Solana (Sol) %20 Arttı!

Kripto para piyasasının genelinde düşüş yaşanırken Solana’nın (SOL) yükseliş sergilemesi, kripto para biriminin piyasa hacmi bakımından en büyük 10. coin konumuna yükselmesini sağladı. 23,9 milyar dolar piyasa değeriyle Solana’nın üstünde yer alan Polkadot (DOT) 24,5 milyar dolarlık, Uniswap (UNI) ise 15,9 milyar dolarlık piyasa değeri bulunuyor.

Solana Fiyatı Neden Arttı?

Şu anda düşüş eğiliminde olan bir piyasada SOL‘un yükselişine güç veren Pyth Network’ün, Solana blok zincirindeki uygulamalar ile Ethereum’daki uygulamalar içinde iletişime izin vererek ve Wormhole köprüsünü kullanarak DeFi uygulamalarına gerçek zamanlı kurumsal düzeyde piyasa verileri sunmasının duyurulması oldu. Bu gelişme, muhtemelen daha oldukça DeFi projesini Solana ekosistemine katılmaya ve yüksek işlem işlem hızlarından ve düşük maliyetlerinden yararlanmaya teşvik edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Pyth Network, merkezi olmayan, zincirler arası bir oracle olarak karşımıza çıkıyor. Piyasa veri sağlayıcısına bakılırsa Solana‘nın ağı, işlemleri Nasdaq ile aynı hızda gerçekleştirebiliyor ve bu da onu merkezi olmayan finansın en iyilerini geleneksel finansınkiyle birleştirebilen coşku verici bir seçenek haline getiriyor.

Solana’da Önemli Seviyeler

SOL grafikleri şu anda güçlü bir yükseliş eğilimi bulunduğunu gösteriyor. sadece bu aşamada yatırımcıların kar almak isteyebilecekleri ve bunun da bir satış baskısı oluşturabileceği ifade ediliyor.

Analistlere bakılırsa SOL fiyatı 61 dolarlık pivot seviyenin oldukça üstünde bulunuyor. Buna ek olarak SOL son yükselişi ile birlikte yeni bir rekora imza attı ve alım baskısı devam ederse üstün dereceli tazeleyebilir.

Ancak bu aşamada kripto para piyasasının oldukça volatil bulunduğunu ve risk kontrolü ile işlem yapmanın oldukca mühim bulunduğunu belirtmek gerekiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.