Haberler

Risk Sermayesi Devi Sequoia Capital’den Kripto Fonunda Değişim Kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Risk sermayesi devi Sequoia Capital, kripto fonunda büyük bir değişikliğe gitti.

Şirket, 585 milyon dolarlık fonunu 200 milyon dolara kadar düşürdü. Bu kesintide, likidite sorunu ve kripto sektöründeki krizler etkili oldu. Sequoia Capital, kripto fonunu tam 385 milyon dolar azalttı. Şirket, likidite sıkışıklığıyla birlikte küçük kripto oyuncularına yönelik stratejisinden dolayı fonunu 200 milyon dolara kadar düşürdü. Wall Street Journal’ın haberine göre, şirket piyasa koşullarına daha iyi uyum sağlamak amacıyla fonunu azalttı.

Sert
Risk Sermayesi Devi Sequoia Capital'den Kripto Fonunda Değişim Kararı! 3

Sequoia Capital, Kripto Fonunu Askıya Aldı!

Şirketin, kripto sektöründeki krizlerden etkilenmesi nedeniyle, erken aşamadaki girişimlere destek sağlayacağı belirtilmiştir. Şirketin, daha fazla yatırımcının fona katılmasını hedefleyerek sermaye eşiğini düşürdüğü ifade edilmiştir.

Sequoia Capital, FT’ye yaptığı açıklamada, erken aşamadaki yatırımlara odaklanacağını vurguladı. Şirket, son 3 yılda yatırımcılara 15 milyon dolardan fazla getiri sağladığını dile getirmiştir.

Şirketin kripto fonu, 3 trilyon dolarlık zirve seviyesinden yüzde 39,1 oranında düşüş kaydetmiş bulunmaktadır. Şirket, iflas eden kripto borsası FTX’e 214 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirmiştir. Haziran ayında, kripto sektöründe girişim sermayesi yatırımları yüzde 30’a yakın bir düşüşle 779 milyon dolar olarak kaydedilmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.