Haberler

Ekonomist Altın Fiyatı İçin Zaman Verdi: Fiyatlar Artabilir !

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ekonomist Altın Fiyatı İçin Zaman Verdi: Fiyatlar Artabilir ! Gram altın hızla yükselse de yatırımcılar henüz alıp almama konusunda karar vermiş değil. Alanında uzman kişiler fikirlerini iletmeye devam ediyor.

Ekonomist Altın Fiyatı İçin Zaman Verdi: Fiyatlar Artabilir !
Ekonomist Altın Fiyatı İçin Zaman Verdi: Fiyatlar Artabilir !

Haluk Özdil: Altın fiyatları yükselebilir

Araştırmacı ve yazar Haluk Özdil, Haziran ayında gram altın tahmininin 1.000 lire olduğunu açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde bu tahminini Mart veya Nisan ayına kısalttığını belirtmişti. Şimdi Özdir, ABD doları ve altın için tahminlerini paylaştı. Dolardaki spekülasyonların devam ettiğini söyleyen uzmanlar, bu varlığa yoğun yatırım yapanları uyarıyor. Ancak yakın gelecekte Türkiye’ye para akabileceğini, ev, araba satan ve ABD dolarına yatırım yapanların ciddi kayıplarla karşılaşabileceğini söyledi.

Altın fiyatına gelince Özdir, bir ons altının gramın altına yükselişi destekleyebileceğini söyledi. Altın, dünyada hiperenflasyon için bir fiyat belirlemedi. Fiyat gönlümüzde altın, yani iç dinamiklerimiz nedeniyle fiyat yükseliyor” dedi. Mevcut ekonomik durumu ve dünya enflasyonunu dikkate almaya başlarsa, bir ons altının “dayanılmaz olacağını” söyledi.

Şu anda bir ons altını aşağı çekenin piyasaya enjekte edilen para olduğuna dikkat çeken Özdir, Bank of America’nın 2.063 dolar tahminine dikkat çekti. Uzman, Kejin’in Mart veya Nisan aylarında 1.000 liraya ulaşacağını ancak bu seviyeyi aşarsa durgunluk yaşanabileceğini yineledi. Ancak özet analizde altının onsu yükselmeye devam ederse, değerin yükselmeye devam edeceğine dikkat çekti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.