Bitcoin HaberleriHaberler

Cynthia Lummis Bitcoin (BTC)’in Geleceğine İnanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerika Birleşik Devletleri Senatörü Cynthia Lummis göre Bitcoin geleceği olan bir kritp para birimi. Peki diğer alt coinlerde durum ne olacak ?

Amerika Birleşik Devletleri Senatörü Cynthia Lummis, bugün televizyon kanalında yayınlanan bir finans programına katılarak Bitcoin ve diğer genel kripto paraların varlığı ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Bitcoin’i savunan paylaşımlarıyla tanınan senatör, bitcoinin yanında Ripple kripto parasının gelecekte var olabileceğine inanıyor. Peki Dogecoin, XRP ve Ethereum hakkında neler söylemiş oldu?

Amerika Birleşik Devletleri Senatörü Cynthia Lummis Açıklamaları
Amerika Birleşik Devletleri Senatörü Cynthia Lummis Açıklamaları

Cynthia Lummis Bitcion Düşünceleri

Özel bir televziyon kanalının Squawk Box yayınına dahil olan Lummis, Bitcoin (BTC)’in diğer kripto para birimlerinden ayrı ele alınmasını istiyor. Ona göre diğer altcoinler kalıcı olmayacak ama bu düşünceleri Bitcoin için tam tersi bir durumda. Bitcoin’in ilk çıkan ve dünya’da en çok tanınan kripto para birimi olmasına karşın Lummis, diğer altcoinlerin şimdilik kısa vadede yatırım olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi..

Bitcoin (BTC)’in hepimizin bildiği üzere bir merkezi olmamasının bir avantaj olduğundan bahsederek diğer kripto para birimlerinin merkezi olması bu noktada ki en büyük eksiklik olduğunu dile getirdi. Örneğin Ethereum (BTC) büyük seviyede kurulan şirket tarafından yönetilmekte ve belirli bir merkezden gelecek projeleri hazırlanmakta. Dogecoin (DOGE) başlarda trol amaçlı bir çıkış sağlasa da şimdilerde yeniden kurumsallaşma yolunda ilerliyor.

Ama Bitcoin (BTC) için biraz daha farklı. Belirli bir topluluktan daha ziyade bağımsız geliştirici topluluğu tarafından güncellenen ve aynı zamanda ağda yapılacak güncellemelerin oylandığı bir madenci topluluğu tarafından kontrol edilmekte. Bu da bitcoin’i merkezden daha çok tamamen herkesin kontrol edebildiği ve geliştirmesinde katkıda bulunduğu bir kripto para haline getiriyor. Daha da önemlisi gelecekte de merkezsiz kalmasını güvence altına alıyor. Tabi ki bu durum bir şirketin bu topluluğu eline alıp yönetmesine kadar devam eder. Ancak yakın bir gelecekte buda mümkün gözükmüyor.

Senatöre göre bu yüzden Bitcoin (BTC) gerçek bir değer ve geleceğin para birimi!

Bitcoin tarihçesi için wikipedia sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.