Haberler

JPMorgan’dan Kripto Para Piyasası Yorumu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son yapılan araştırmalar kripto pazarındaki düşüş eğiliminin yavaşlayabileceğini gösteriyor. JPMorgan’ın yakın zamanda yaptığı bir inceleme, bu tahmini destekleyen bazı materyaller gözler önüne seriyor. JPMorgan tarafından yakın zamanda yapılan bir inceleme, kripto para piyasalarındaki düşüşün sona ermek üzere olduğunu gösteriyor. Bu, uzun pozisyon tasfiyelerinin çoğunun gerçekleştiği inancıyla belirlendi.

JPMorgan’dan Yakın Vade Kripto Para Açıklaması!

Son raporlara göre bu bankanın uzman ekibi tasfiye süreçlerinin çoğunun geride kaldığını düşünüyor. Bu tahmin, Chicago Ticaret Borsası’ndaki Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin gösterdiği ilgiye dayanılarak yapıldı. Bu ilgi, piyasa hareketlerinin ve fiyat eğilimlerinin genel gücünün bir göstergesi olarak kullanılır. Uzmanlara göre Bitcoin vadeli işlemlerine olan ilgideki bu düşüş, mevcut fiyat hareketinin muhtemelen yavaşlayacağının bir göstergesi. Sonuç olarak kripto piyasalarının yakın gelecekte yalnızca sınırlı bir olumsuz etkiye sahip olacağı düşünülüyor.

Son raporlar, ABD’deki düzenleyici değişikliklere verilen olumlu yanıtların azalmasının bir sonucu olarak kripto değerlerinin düştüğüne işaret ediyor. Son verilere göre Bitcoin, geçtiğimiz ay yaklaşık yüzde 11 düşüşle 26.000 dolar civarında işlem görüyor.

Birkaç ay önce Bitcoin’in değerini artıran bazı olumlu hamleler yaşandı. Bu hamleler arasında, Bitcoin’in gerçek değerine dayalı olarak sunulacak ilk Amerikan borsa yatırım fonlarının uygulamaları da yer alıyor. Bu uygulamalarda; BlackRock, Fidelity, ARK Investments ve 21Shares gibi önemli varlık yöneticileri öne çıkıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.