Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum! İşte BTC’nin Hedeflediği Yeni Seviyeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerinde başlamış olan yükseliş hem Bitcoin (BTC) fiyatında hem altcoin fiyatlarında kendisini gösteriyor. Tüm kripto para piyasası yeşile dönmüşken lider Bitcoin’in (BTC), 50.000 dolar üzerine  kadar çıkmış olması bilhassa dikkat çekiyor. Bunun yanında altcoin’lerde de gözle görülür artışlar yaşanıyor.

Bitcoin’de Beklenen Ralli Başlıyor Mu?

Kripto para birimlerinde geri çekilmelerin arkasından yaşanmış olan bu artış Eylül ve Ekim aylarında gerçekleşmesi beklenen rallinin ayak sesleri olarak yorumlanıyor. Piyasayı takip edenlerce bilinmiş olduğu benzer halde BTC 46.000 dolarlık seviyelere kadar gerilemiş ve sonrasında 47.000 dolarlık kritik seviyes üzerine yükselmişti.

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 50.140 dolar üstünde işlem gören  Bitcoin fiyatı bir sonraki hedefinin 52.000 dolar olduğu ifade edilebilir.

Bitcoin'De Beklenen Ralli Başlıyor Mu?
Bitcoin’De Beklenen Ralli Başlıyor Mu?

Analistlerin açıklamalarına göre BTC’de yaşanmış olan bu artışın arkasın net bir niçin bulunmuyor. Ancak meydana getirilen açıklamalarda, düzeltme sonrasında bu hareketin beklendiği ve 50.000 dolar arkasından ilk olarak 52.000 doların ve arkasından 55.000 doların kırılacağı düşünülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Altcoin’lerde Son Durum

Piyasa hacmi bakımından en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) son 24 saat içinde %7’den fazla artış kaydederken, Cardano (ADA) %10’dan fazla, Binance Coin %4’ten fazla ve Dogecoin %7den fazla terfi etti.

Son zamanlarda sıkça dile getirilmiş olduğu benzer halde ETH fiyat performansı ile birlikte önder kripto para birimini geride bıraktı. Son 24 saat içindeki %7’lik artış performansı bir kenara bırakılırsa ETH son 1 hafta içinde yüzde 20’den fazla ve son 1 ay içinde yüzde 50’den fazla artış yaşadı.

Bunlara ek olarak analistler, Bitcoin fiyatındaki artış devam ettikçe altcoi2Lerdede artışların devam etmesini bekliyor. Hatta bir oldukça analize gore altcoin fiyatları, BTC fiyatından oldukça daha oldukça atış yaşaa potansiyeline sahip.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.