Haberler

Deutsche Bank Eski Yöneticisine Hapis Cezası Kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektörü, son yıllarda hızla büyüyen ve gelişen bir sektör olmasına rağmen, dolandırıcılık vakalarıyla da sık sık gündeme gelmektedir. Bu sektörde faaliyet gösteren birçok kişi, kendilerine açılan davalar ve suçlamalarla mücadele etmek zorunda kalmaktadır. Deutsche Bank eski yöneticisi Rashawn Russell, sahte kripto para birimi ticaret planına dahil olduğu gerekçesiyle 30 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya bulunmaktadır.

Deutsche Bank Eski Yöneticisi Hapis Cezası Kararı!

Deutsche Bank eski yöneticisi Rashawn Russell, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’nın 19 Eylül tarihli açıklamasına göre, sahte bir kripto yatırım fonu olan “R3 Kripto Fonu” adıyla bilinen bir plana dahil olduğunu kabul etti. Bu plan kapsamında, Russell’ın yatırımcıları dolandırdığı ve sahte bilgiler kullanarak kredi kartları ve diğer cihazları kullanarak kimlik hırsızlığı yaptığı ifade edilmektedir.

Russell, suçlamaları kabul ederek yatırım dolandırıcılığı ve kimlik hırsızlığı suçlarından dolayı ciddi bir hapis cezasıyla karşı karşıya kalmıştır. Hukuki süreç devam etmektedir ve sonucunda ne gibi cezalarla karşılaşacağı henüz netlik kazanmamıştır. Ancak, 30 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.