Altcoin Haberleri

Dev borsanın listelediği altcoin önce duraksadı, hafta sonunda yükselişe geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği gelişmeler arasında, kimi büyük borsaların listeleme duyuruları yer alıyor. Zira büyük borsaların bir varlığı platforma eklemesiyle birlikte çoğu zamanlarda ilgili varlıkta kısa vadeli de olsa hızlı bir fiyat artışı yaşanabiliyor. Birçok yatırımcının “fırsat” olarak değerlendirdiği bir listeleme haberi de bu kez Crypto.com’dan geldi. Dev borsa, Türk kripto para yatırımcılarının da yakından takip ettiği bir varlık olan CEEK VR’ı platforma dahil etti. CEEK VR, Crypto.com’un DeFi cüzdanında listelendi.

İLK ETAPTA BEKLENEN YÜKSELİŞ ENGELLENDİ

Ceek Vr

CEEK VR henüz tam anlamıyla Crypto.com borsasında listelenmiş sayılmaz ancak Crypto.com, yavaş yavaş da olsa CEEK VR ile temas kurmaya başladı. Yine de bu gelişmeye rağmen, CEEK VR fiyatında kayda değer bir yükseliş görülmedi. Sektör temsilcileri, söz konusu gelişmenin yaşandığı sırada Bitcoin’in (BTC) yeniden değer kaybetme sürecine girmesinin ve listeleme duyurusunun kapsamlı şekilde yapılamamasının, olası değer artışının önüne geçmiş olabileceğini belirtiyor.

HABERİN FARK EDİLMESİYLE YÜKSELİŞ GELDİ

Crypto.com borsasının duyurusunun ilk etapta tam anlamıyla fark edilememesi ve Bitcoin’deki düşüşlerin CEEK VR’daki olası yükselişlerin önüne geçmiş olabileceği belirtilirken, yatırımcıların Twitter’da Crypto.com’un duyurusunu fark etmeye başlamasıyla birlikte hafta sonunda varlığın fiyatı yükselişe geçti. Balinaların yüklü alımları gerçekleştirdiği CEEK VR fiyatı, 15 Ekim Cumartesi gününde, gün içinde yaklaşık yüzde 8 oranda değer artışı yaşadı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.