HaberlerTüm Haberler

Dev Kripto Para Borsası Kraken’in Eski CEO’su Powell’a Ev Baskını!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Kraken’in eski CEO’su ve kurucu ortağı Jesse Powell hakkında yürütülen bir soruşturma bulunuyordu. FBI, Powell’ın evini arayarak soruşturma kapsamında harekete geçti.

Kraken’in eski yöneticisi, hack ve siber takip gibi suçlamalarla karşı karşıya. Jesse Powell’ın evi FBI tarafından ani bir baskınla arandı Haberlere göre, Powell’a ait elektronik cihazlar da el konulanlar arasında yer alıyor. Bu soruşturmanın kripto para ile ilgili olmadığı belirtildi.

Timthumb
Dev Kripto Para Borsası Kraken’in Eski Ceo’su Powell’a Ev Baskını! 3

Kraken’in Eski CEO’su Powell’ın Evine Baskın Düzenlendi!

Powell, kar amacı gütmeyen bir sanat grubunu hacklediği ve siber tacizde bulunduğu iddialarıyla soruşturma açıldı. New York Times’ın haberine göre, Powell’ın kurucusu olduğu Verge Center for the Arts’a katkıda bulunan kişilerin e-posta ve diğer mesajlarına erişimi engellediği ve bilgisayar hesaplarına müdahale ettiği iddia edildi. FBI ve Kaliforniya savcılığının Powell’ı eylül ayından beri soruşturduğu belirtiliyor. Ancak şu ana kadar Powell’a herhangi bir suçlama yöneltilmediği de bildirildi.

Kraken’in eski CEO’su Powell’ın avukatı Brandon Fox, Powell’ın kripto faaliyetleriyle ilgisi olmadığını belirtti ve soruşturmanın bununla ilgili olmadığını açıkladı. Kraken borsası da aynı şekilde doğrulama yaptı. Powell’ın Sacramento merkezli sanat grubunu 2007 yılında kurduğu bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.