Altcoin HaberleriHaberler

ApeCoin (APE) Şu Ana Kadarki En Düşük Seviyeyi Gördü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ApeCoin (APE), NFT pazarında bir dönemi sarsarak 1,88 dolar seviyesine geriledi, bu tüm zamanların en düşük seviyesi olarak kaydedildi.

Daha önce 40 dolara kadar yükselen ApeCoin (APE), NFT’lerin popülerliğini yitirmesiyle büyük bir düşüş yaşadı. Hem NFT değerlerinde hem de coin bazında büyük sarsıntılar yaşandı. Son 24 saatte yüzde 10,57 değer kaybı gösteren APE, günün en çok düşen coin’i oldu. Şu ana kadar en düşük seviyesi olan 1,88 dolara kadar gerileyen APE, düşüş trendi devam ederse hangi fiyat bandına ineceği merak konusu.

Ekran Resmi 2023 07 07 11.10.47
Apecoin (Ape) Şu Ana Kadarki En Düşük Seviyeyi Gördü! 4

ApeCoin (APE) Grafik Analizi

APE, ATH değerinden bu zamana kadar büyük bir satış baskısı gördü. Kısa vadede 2,52 doları test ettikten sonra tekrar aşağı yönlü hareket etti. Alıcılar destek seviyelerinde neredeyse hiç bulunmadı. APE’nin değeri en düşük seviyeye düştü ve yatırımcılar ile NFT pazarı üzerinde büyük bir endişe yarattı.

Şimdi APE’nin hangi fiyatları takip edeceğine bakalım. Teknik analizde Fibonacci indikatörünü kullanarak değerlendirdik. 4 saatlik zaman diliminde, indikatör 1,64 dolarlık bir destek seviyesini gösteriyor. Fiyat yukarı yönlü hareket ettiğinde, 1,96 – 2,19 – 2,33 ve 2,52 dolar seviyeleri izlenmelidir. Eğer 2,52 doların üzerine çıkarsa, APE rahat bir nefes alabilir.

Ekran Resmi 2023 07 07 11.20.57

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.