Altcoin Haberleri

DOGE Yükselişi Vadeli İşlemlerde 90 Milyon Doları Yok Etti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son dönemde en çok dikkat çeken projelerin başında gelen Dogecoin fiyatında hareketli bir dönem yaşanıyor. Ünlü milyarder ve Doge Father Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından DOGE fiyatında çok ciddi bir yükseliş rallisi başlamıştı. DOGE fiyatındaki sert yükseliş sonrası bir miktar satış gelince vadeli işlemler piyasasında likidasyon hız kazandı. DOGE vadeli işlemlerinde 647 milyar dolarlık açık pozisyon olması dikkatlerden kaçmazken son fiyat hareketi pek çok yatırımcıyı perişan etti.

DOGE Vadeli İşlemlerinde Tasfiyeler Arttı

Twitter Dogecoin

Kripto para dünyasının en büyük meme tokeni Dogecoin, son dönemde altcoin yatırımcılarının gündeminden düşmüyor. DOGE fiyatı sadece geçen hafta yüzde 90’ın üzerinde değer kazanarak yatırımcılarını adeta ihya etti. Özellikle Dogecoin destekçisi olarak bilinen Elon Musk’ın Twitter sosyal medya platformunu satın almasını onaylaması, bu yükseliş arkasındaki en büyük itici güç oldu. Fakat piyasada volatilitenin artması yatırımcılardaki long ve short pozisyon tasfiyelerini de hızlandırdı.

DOGE vadeli işlemler piyasasına bakıldığında kripto para biriminin 10 milyar dolar üzerinde bir piyasa değerine ulaşması dikkat çekti. Hafta sonunda 90 milyar dolarlık tasfiye yapan DOGE, yükseliş hareketiyle pek çok yatırımcının kazanç fırsatını yok etti. Dogecoin likidasyonları son 24 saat içinde 27 milyon doların üzerine çıkarak tüm kripto para birimleri arasında rekor kırdı. Cuma gününden bu yana tasfiye miktarı ise 90 milyon dolara ulaştı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.