Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi: Meme Token Beklentileri ve Grafikler

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 24 saatte %2,5 artışla birlikte Dogecoin fiyatı 0,061828 dolara yükseldi. Peki, bu artışın ardında ne yatıyor? Meme token’ın geleceği ne yönde? Grafiklerle detaylı bir fiyat analizi yaparak Dogecoin‘un gidişatını inceleyeceğiz.

Dogecoin Düşüşü!

Dogecoin son zamanlarda oldukça dalgalı bir grafik çiziyor. Geçtiğimiz hafta %9, son 30 günde ise %15 oranında düşüş yaşadı. Bu durum meme token‘ın yılın başından bu yana %12 gerilediği gerçeğini değiştirmiyor. Ancak, bugün itibariyle DOGE’deki yükseliş, 24 saatlik işlem hacminin 300 milyon dolara yaklaştığı bir zamanda gerçekleşti. Bu durum, DOGE’ye olan piyasa ilgisinin giderek arttığını gösteriyor. Kripto para dünyası tartışmalı olsa da, DOGE önümüzdeki haftalarda daha büyük kazançlar elde edebilir.

DOGE grafiği, yükselişin başlangıcındaymış gibi görünen göstergeleri ile umut verici bir toparlanma işaretleri gösterebilir. Fakat, güç endeksi hafta başında 30’a yakın bir seviyeden bugün 50’ye yükseldi ve önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatı daha da yükseltebilecek bir momentum toparlanmasına işaret edebilir. Bu sebeple, 30 günlük hareketli ortalama 200 günlük ortalamaya doğru bir tırmanıştan önce düşmeyi durdurduğu seviyesinde. Kısacası, Dogecoin fiyatı hakkında tahminlerde bulunmak son derece zor olabilir.

Doge 1

DOGE Beklentileri!

Piyasanın istikrarsız durumu, DOGE’nin bugünkü yükselişinin kısa ömürlü olabileceğine işaret ediyor. Balinaların şu anda DOGE satışına daha fazla eğilimi var gibi görünüyor ve borsalara yapılan büyük transferler, altcoinin daha fazla değer kaybetmesine yol açabilir. DOGE yatırımcıları, kripto paranın değerinin çok altında kaldığını iddia edebilir. Örneğin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,731578 dolara kıyasla %91’den fazla düştü. Meme token‘daki güncellemeler veya benimseme açısından bekleyeceği çok az şey olduğu için, DOGE’un kısa veya orta vadede neyin yükseltebileceğini görmek zor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.