Editörden SeçmelerAnalizHaberler

Kripto Para Tahminleri: En İyi 6 Kripto Para Tahmini ve Analizi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para tahminleri oldukça merak edilen konulardan birisidir. Kripto para birimleri son yıllarda hayatımıza girmesiyle oldukça ilgi görmüştür.

Bu durum, hiç şüphesiz Petrol ve Altın gibi geleneksel hisse senetlerinden ve emtialardan elde edilen karları geride bırakarak en karlı yatırım fırsatları arasında olduğunu kanıtlamıştır.

2022 yılında nereye yatırım yapacağınızı düşünüyorsanız, Kripto paralar en iyi ve en karlı seçeneğiniz olabilir. Yeni başlayanlar için buna karar vermek çok zor olabilir.

En İyi 6 Kripto Para Tahmini ve Analizi

Kripto para, yatırımcılar arasında giderek daha popüler hale geliyor. Fiyatlarda yaşanan yüksek artışlar, yatırımcının dikkatini üstüne çekmeyi başarıyor.

En çok yatırım yapılan arasında Litecoin, BAT ve Ethereum bulunuyor. Bu yatırımlar hakkında daha fazla bilgi edinmeniz için bazı ipuçları hazırladık. 2022 yılı içerisinde yatırım yapmak için bu kripto paralara göz atabilirsiniz.

Kripto Para Tahminleri ve Analizi için hazırladığımız liste aşağıda yer alıyor.

1.    Ripple (XRP)

Ripple, kendi kripto para birimi olan XRP ile tanınmaktadır. Bu kadar popüler olmasının sebebi, RippleNet’te yaygın olarak kullanılan yenilikçi bir dijital ödeme platformunun sahibi olmasıdır.

Bu kripto para biriminin başlıca avantajları arasında şaşırtıcı derecede düşük ücret ve hızlı doğrulama bulunur. Bu hızlı doğrulama sistemi ile transferler anında onay alır. Ripple hizmetlerini bankalar ve diğer finansal kurumlarla işbirliği yapmak için kullanır. Bu ona karşı duyulan güveni artırmaktadır.

Ripple satın almak için en iyi zaman şimdi olabilir. Fiyat hala oldukça düşüktür. Piyasada bulunan diğer kripto paralarla karşılaştırıldığında fiyatı daha uygundur. Bu yazının yazıldığı saatlerde 0,7871 dolar civarında işlem görmektedir.

2.    NOW Token (NOW)

Piyasadaki en iyi kripto değişim hizmetlerinden birisi olmayı başaran ChangeNOW, hem yeni başlayanlar hem de kripto uzmanları için büyük ilgi görebilecek kendi NOW tokenine sahiptir.

NOW tokeni, hem ERC-20 standart tokeni hem de Binance Chain BEP-2 standart tokenidir. NOW, ürün sisteminde kabul edilen dahili bir para birimi olarak hizmet etmek üzere ChangeNOW, bu platform tarafından sunulan ilk yerel dijital varlıktır.

3.    Ethereum (ETH)

Ethereum, inanılmaz derecede güçlü bir piyasa değeri olan Bitcoin’den sonra yatırımcılar arasında en popüler kripto para birimidir. Son aylarda fiyatında yükselişler yaşanmıştır.

Bu yazının yazıldığı saatlerde 2208 dolar üzerinden işlem görmektedir. Merkezi olmayan finans sistemi ile birlikte Ethereum 2.0’a yükseltilmesinin başarısı, böyle bir artışın en büyük nedenleri arasındadır.

ETH’nin avantajları arasında, Dünyanın en çok kullanılan kripto para birimi olması vardır. Akıllı sözleşmeleri desteklemektedir ve merkezi olmayan mobil uygulamalara yani dApp’lere izin verir.

4.    Litecoin (LTC)

Litecoin, kripto para biriminin gümüşü olarak adlandırılmaktadır. Çok sayıda takipçisi olan köklü bir platformdur. Litecoin, bu yazının yazıldığı saatlerde 152 dolardan işlem görmektedir.

Bu yıl gösterdiği harika sonuçlar göz önüne alındığında, dikkate alınması gereken ilginç bir seçenektir. Çok kısa bir süre içerisinde etkileyici derecede artışlar yaşamıştır.

Litecoin’in avantajları arasında diğer rakiplere kıyasla çok daha yüksek blok ödülüne sahip olması ve inanılmaz derecede hızlı olması bulunuyor. Bir blok kazmak için ortalama süre sadece 2 dakikadır.

5.    Basic Attention Token (BAT)

2018’de popülaritesinin zirvesine ulaşan Basic Attention Token’ın 2021’de sunacağı çok güzel şeyler var.

BAT, içerik yazarlarının, web geliştiricilerinin, PR ve pazarlama çalışanlarının ve bazı BT sektörü profesyonellerinin favori kripto para birimidir. Mozilla Firefox’un kurucularından birisi tarafından geliştirilen bu kripto para birimi, her yıl istikrarlı büyümesini sürdürmektedir.

Brave Browser kullanıldığında ve reklamları izlendiğinde BAT ödülleri alabilirsiniz. Reklamcılar, ürünlerini Brave topluluğuna tanıtmak için ayda en az 2,500 dolar ödemektedir.

6.    Bitcoin (BTC)

Bitcoin’i kim duymadı? Sadece piyasada bulunan ilk kripto para birimi değil, aynı zamanda o zamandan beri var olan en pahalı ve çok yönlü olanlardan birisidir.

Bitcoin kullanmanın başlıca faydaları arasında şunlar yer alır: eşler arası odaklanma, kullanıcı özerkliği, güvenli işlemler, bankacılık ücretlerinin olmayışı, uluslararası transferler için düşük transfer ücretleri ve erişilebilirlik.

“Kripto paraların altını” olarak anılan, şu sıralar büyük bir düşüş yaşamıştır. Ancak, hızlı bir şekilde toparlanmasına devam etmektedir. Bu yazının yazıldığı saatlerde 35.756 dolar karşılığında satılmaktadır ve değerinin artması beklenmektedir.

Son tahminler oldukça güven vericidir. Uzmanlar ve bankacılar, 2021’in sonunda 100.000 $ sınırını geçebilmesi için fiyatının yükselebileceğini iddia ediyor. City Bank’a göre, gelecek yıl 300.000 $’a ulaşabilir. Bu, şu anki değerinin 15 katından daha fazladır. Bu bir rüya gibi gelebilir, ancak Bitcoin’in yatırımcıları benzeri görülmemiş şekillerde şaşırttığı bilinmektedir.

Kripto para birimlerinden herhangi birine yatırım yapmak, uygun şekilde değerlendirilmektedir. Kripto para tahminleri, burada yer alan tüm kripto para birimleri için farklı ölçülerde umut vericidir ve bunlara yatırım yapmak daha önce hiç olmadığı kadar kolaydır.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.