HaberlerAltcoin Haberleri

Dogecoin Kurucusunun Paylaşımlarına Elon Musk’tan Destek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Dogecoin’in (DOGE) kurucusu ortağı Billy Markus‘u Twitterdan yaptığı “Node’ler” ile ilgili paylaşımlarına Tesla CEO’su Elon Musk’tan destek geldi. Doge kurucusu topluluk üyelerinin kendi node’larını çalıştırmasını sağlama arayışında

Elon Musk’tan Doge Kurucusuna Destek

Musk’tan destek alan Twitter paylaşımında Markus, node’ların önemli bulunduğunu şundan dolayı işlemleri doğrulamaktan ve blok zincirini güncel tutmaktan görevli olduklarını açıklıyor. Markus paylaşımında ek olarak işlem ücretlerini düşürmek için topluluğu 1.14.4 Dogecoin yükseltmesini indirmeye çağırıyor.

Buna ek olarak Musk daha ilkin yapmış olduğu bir açıklamada Dogecoin işlem ücretlerinin düşmesinin “süper mühim” bulunduğunu ifade etmiş böylece latife coin’inin geçerli bir ödeme yöntemi haline geleceğini dile getirmişti.

Musk, Markus’u Takip Etti

Dogecoin kurucusu ile Twitter aracılığı ile etkileşime girdikten sonrasında Musk, Markus’u Twitter’dan takip etti. Markus ise Musk kendisini takip etmiş olduğu için artık fena tweet’ler paylaşmayı bırakacağını dile getirdi.

Bunlara ek olarak bilinmiş olduğu şeklinde Elon Musk, kimi süre yapmış olduğu paylaşımlar ile latife coin’lerinin fiyatını yükseltiyor. Son olarak Musk’ın Floki Inu köpeğinin fotoğrafını paylaşmasının arkasından Shiba Inu (SHIB) fiyatında oldukca ciddi artışlar yaşanmıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.