Analiz

Dogecoin ve Shiba Inu Fiyat Beklentileri: Doge,SHIB Piyasaya Ayak Uyduracak Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler altcoinlerden Dogecoin (DOGE), yeni ayın ilk günüyle beraber yaklaşık %8 artış gösterdi. Doge, uzun zamandır beklenen yukarı yönlü ivmeyi bu kez kazanmış görünüyor. Dogecoin katili olarak bilinen Shiba Inu (SHIB) ise yükseliş görünümüne %6 artışla katılmayı başardı. Lider kripto para Bitcoin’in 47.500 dolar seviyelerine tırmanması piyasayı yeşile bürürken DOGE ve SHIB fiyatında da artış trendini tetikledi.

Dogecoin (DOGE) Fiyat Beklentileri

Dogecoin (DOGE), lideri takibini sürdürerek %8 artış kaydetti. Bitcoin’in %10’luk artışını takip eden DOGE, yükseliş eğilimini koruyor. DOGE, son dönemde sosyal medya popülerliğinde düşüş yaşasa da kripto para piyasasının genel trendine uymuş görünüyor. Mevcut döneme bir boğa koşusu havası hakim olurken birçok altcoin %10’un üstünde terfi etti.

Dogecoin Grafik
Dogecoin Grafik

Dogecoin sistem güncellemeleri, Vitalik Buterin desteği ve Elon Musk tesiri ile bu zamana kadar büyük yol katetti sadece bu durumun normalleşmesi momentum yitirilmesine yol açtı. Dogecoin topluluğunu ateşleyecek bir gelişme bir süredir yaşanmasa da hype tabanlı bir altcoin olarak uzmanlar DOGE fiyatında bir kırılma bekliyor.

Shiba Inu (SHIB) Fiyat Beklentileri

Dogecoin katili, son 24 saatlik süre diliminde 0.00000755 dolara dokundu. Genel piyasa trendini takip eden SHIB, yukarı yönlü ivme kazanarak mühim bir fiyat sekansına imza attı. SHIB günlük grafikleri yükseliş eğilimini doğruluyor. RSI yukarı yönlü keskin bir görünüm ile 61 seviyesinde bulunuyor. MACD sıfır bölgesi yakınında konumlanırken mevcut ivmeyi doğruluyor.

Shib Grafik
Shib Grafik

SHIB, geçtiğimiz günlerde kurucusunun Shiboshis adlı NFT koleksiyonunu duyurmuştu. Trendleri kaçırmamak adına önemli bir adım olan bu hamle, Shiba Inu topluluğu tarafınca heyecanla karşılandı. SHIB, uzman analist görüşlerine gore kırılma potansiteyeli olan kripto paralar içinde içeriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.