HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Finlandiya‘dan Ukrayna’ya 47 Milyon Dolarlık Bitcoin Yardımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Finlandiya‘dan Ukrayna’ya 47 milyon dolarlık Bitcoin yardımı. Finlandiya hükümeti yakın zamanda Bitcoin (BTC) ve hükümet bildirilerine eklenen diğer kripto para birimlerini sattı. Devlet, Ukrayna’ya bu kripto para biriminin satışından elde edilen parayı bağışladı.

Finlandiya, Bitcoin’i Yaklaşık 46,5 Milyon Euro’ya Sattı

Images?Q=Tbn:and9Gctslx 9Qobxnchj1Pbagl Rqmffjsu2El2A5Uhs Ipb6Xo Eqt Ehhb1U1Nojmf9Nd8Suq&Amp;Usqp=Cau

Finlandiya’nın resmi web sitesinde yayınlanan açıklama şu şekilde:

1889,1 Bitcoin (BTC) satıldı ve bunlardan devlet için satış geliri yaklaşık 46,5 milyon Euro’ya ulaştı. Gümrük ve uyuşturucu suçlarının soruşturulmasıyla bağlantılı olarak Bitcoin’lere el koydu. Gümrükte, şu anda gerçekleştirilmiş olanlara ek olarak, yasal olarak yaklaşık 90 BTC bulunuyor. Gümrük, diğer sanal para birimlerini de devraldı, ancak davaların ön soruşturması devam ettiği için para birimleri veya miktarları daha ayrıntılı olarak açıklanmayacak.

Finlandiya Gümrük Dairesi, resmi Twitter hesabında devlet tarafından bağışlanan kripto para birimini sattığını duyurdu. Ek olarak Finlandiya, yaklaşık 2 milyon dolarlık bir bütçeye sahip 90 Bitcoin’e sahip olduğunu ancak davalar araştırılırken satmayacağını açıkladı. Ayrıca diğer kripto para birimlerinden olduğunu iddia etti, ancak daha fazla ayrıntı vermedi.

Decrypt ile konuşan gümrük dairesi temsilcisine göre, “Fin Gümrükleri, satış gelirinin tamamının Ukrayna’ya bağışlanacak.  Bağış, ikinci yaz ek bütçesinde Finlandiya Parlamentosu’nun onayını almış durumda.

durumu inceleyelim ve ardından BTC hakkında konuşalım. CoinGecko’dan gelen veriler, yazının yazıldığı sırada bitcoinin fiyatının 22.800.70 dolar olduğunu gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.