Editörden SeçmelerKripto Rehber

Illuvium Projesi Nedir? ILV Coin’in Geleceği

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Illuvium, kripto para dünyasını kasıp kavuran en yeni blockchain oyunlarından biri olarak öne çıkıyor. 2022’de MacOS ve PC’de piyasaya sürülmesi planlanan Ethereum tabanlı aksiyon/macera RPG savaş oyunu, oyun kategorisini kazanan parlayan yıldızlardan biri. Illuvium Coin GameFi çılgınlığında yerini aldı ve parabolik bir şekilde yükseldi, kullanıcılar ve yatırımcılar ILV token nedir, ILV token nereden ve nasıl alınır, ILV token projeleri, gelecekte ILV token gibi ifadeler için internette arama yapıyor.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Kieran Warwick ile Aaron Warwick Kardeşler / 2020
Blok zinciri: Ethereum
Toplam arzı: 10 milyon
Dolaşımdaki arzı: 1,7 Milyon
Piyasa değeri: 1,317,131,900 TL
En düşük fiyat: 29.77 dolar
En yüksek fiyat: 2 bin 868 dolar
Projenin amacı: Ethereum üzerinde inşa edilen Play To Earn kategorisinde yer alan aksiyon/macera türünde RPG oyunu.

Illuvium Projesi Nedir?

Illuvium 2020’den beri geliştirilmekte ve oyun tasarımcıları Kieran Warwick ve Aaron Warwick kardeşler tarafından yönetilen ve kurucular dahil 40’tan fazla kişiden oluşan küresel bir ekip tarafından yönetilen bir projedir. Büyük beklentilerle oluşturulan Illuvium, Ethereum ağına dayalı gelişmiş bir gerçek zamanlı 3D oluşturma aracı olan Unreal Engine 4.26 kullanılarak oluşturulmuştur; merkezi olmayan, NFT tahsil edilebilir bir açık dünya RPG savaş oyunudur. Oyuna entegre edilmiş ultra ölçeklenebilir Immutable-X katman 2 çözümü ile Illuvium oyuncuları, tümü kullanıcının gözetimi altında bir saniyeden daha kısa bir sürede sıfır gaz ücreti ile varlıkları yazdırabilir, takas edebilir veya takas edebilir.

Oyun kazan-kazan yapısını benimser. Oyuncular, yarışmalara ve görevlere katılarak ödül olarak oyun içi ILV jetonları kazanabilirler. Oyun içi öğelerin toplanabilirliğini sağlamak ve iyi işleyen bir dijital ekonomi yaratmak için blok zinciri kullanır.

Oyuncular Illuvium’un yabancı dünyasında seyahat edebilir, Illuvials adlı oyuna özgü yaratıkları avlayabilir veya yakalayabilir ve gezegenin gizemlerini ortaya çıkarabilir. Oyun içi ödüller kazanmak ve varlıklarınızı dağıtmak için sıfır ücret ödeyerek görevlere katılın. Oyunun 2022’nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanırken, kripto dünyasında büyük umutlar var.

Proje yatırımcıları arasında IOSG Ventures, LD Capital, YBB Foundation, Delphi Digital, Stake Capital, Moonwhale Ventures, Lotus Capital, BlockSync, Yield Guild Games, Bitscale ve diğer şirketler yer alıyor.

Illuvium Projesi Nedir? Ilv Coin'In Geleceği

ILV Coin Nedir?

Illuvium gibi oyuncuların oynayarak kazanabilecekleri oyunlara genellikle “Oyun” kelimesini “Finans” ile birleştiren GameFi denir. Illuvium’daki oyuncular hem nesnelerle hem de Illuvial’larla etkileşime girebilir. Görünümler, ıvır zıvırlar, ifadeler ve koleksiyon öğeleri, oyuncu cüzdanlarında saklanan NFT’ler olarak kullanılabilen oyun içi şeylerden yalnızca birkaçıdır.

Kullanıcıların Illuvium oynarken kazandığı NFT’ler, oyun içinde, Illuvium tarafından işletilen merkezi olmayan bir borsa olan IlluvDEX’te ve OpenSea gibi üçüncü taraf platformlarda takas edilebilir.

Illuvium platformunun yerel ERC20 tabanlı yerel tokeni olan ILV coin, çeşitli kripto para borsalarında mevcuttur. Oyuncuların Illuvium oynamak için ILV jetonlarına sahip olmaları gerekmez. Oyun, Tier 0 bölgelerinde oynamak için ücretsizdir. ILV belirteçlerinin ana işlevleri yönetişim, likidite madenciliği ve kasa dağıtımlarıdır. Oyun tamamen merkeziyetsizdir ve ekosistemin yerel tokeni ILV coin etrafında dönen bir yönetişim yapısına sahiptir.

ILV Coin’in Geleceği

ILV  tokeni Mart 2021’de listelenmiş olmasına rağmen, çok sayıda büyük kripto para borsasında yoğun bir şekilde işlem görmektedir. Illuvium’un fiyatı Mayıs 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.868.95 dolara ulaştı. Bu sıçrama ile 838 milyon dolara yükseldi. Illuvium’un 2022’nin ilk çeyreğinde resmi olarak listeleneceği beklentisi ile uzun zamandır beklenen ILV coin daha fazla ilgi görecek ve ILV coin’in geleceği daha parlak olacak.

ILV Coinleri Nereden ve Nasıl Alınır?

29 Mayıs 2021’de 2.868 dolarla tüm zamanların rekorunu kırarak adını duyuran ILV, 22 Haziran 2021’de 29,77 dolarla en düşük seviyesine ulaştı. ILV; Binance, SushiSwap, KuCoin, 1inch, OKEx gibi büyük borsalarda listelenir. Maksimum arzı 10 milyon adet olurken, piyasada dolaşan arz yüzde 642 bin 799 olarak şekilleniyor. ILV coin’in piyasa değeri 25 Kasım 2022 itibariyle yaklaşık 1,317,131,900 dolardır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.