Haberler

Zipmex’den, Kurtarma Planı için Toplantı Talebi!

Şirketin kurtarma stratejisini ele almak için Zipmex, Tayland Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) ve diğer düzenleyicilerle görüşme talebinde bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Zipmex’te, kurtarma planı için toplantı talebi. Şirketin kurtarma stratejisini ele almak için Zipmex, Tayland Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) ve diğer düzenleyicilerle görüşme talebinde bulundu.

Geçen Temmuz, Zipmex iflasını duyurdu. Kripto para borsasına daha sonra Singapur Yüksek Mahkemesi tarafından üç aydan fazla alacaklı koruması verildi. İş, toparlanma stratejilerine yeni bir adım atarak ve görüşme talep ederek devam etti.

Zipmex Tayland SEC ile Kurtarma Planı Hakkında Konuşmak İstiyor

25 Ağustos’ta Zipmex, işletmenin muhtemel yatırımcıların da katılacağı bir toplantı talep etmek için SEC’ye yazdığını açıkladı. İşletme, yatırımcılarına karşı katı bir gizlilik politikası uygulamaktadır.

Görüşme istenilen  açıklamada, “yatırımcılarımızı düzenleyici kurumlarla tanıştırmak ve kurtarma planımızı devlet kurumlarına sunmak için faaliyet gösterdiğimiz ülkedeki Tayland Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu ve düzenleyicilerle görüşme talep ettik.” sözlerine yer verildi.

Zipmex, toplantıya katılacağını söylediği ancak kimliğini açıklamadığı yatırımcılarla ilgili olarak şunları söyledi:

Görüştüğümüz yatırımcılar potansiyelimizi tam olarak anlıyor ve Tayland ve Güneydoğu Asya’da dijital ekonomiyi geliştirme vizyonumuzu ve misyonumuzu paylaşıyorlar

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.