Altcoin HaberleriHaberler

Popüler Analist Bu Altcoinlerde Büyük Sıçrama Bekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki iniş ve çıkışlara rağmen, ünlü kripto araştırmacısı Michael Van de Poppe, bu altcoin fiyatlarının yakın gelecekte fırlayacağına inanıyor.

Michael Van de Poppe, Bu Altcoinlerde Yükseliş Bekliyor!

Popüler bir kripto uzmanı olan Michaal van de Poppe, kısa süre önce kripto para birimi endüstrisi için mevcut tahminlerini sundu. Tanınmış analiste (FTM) göre, Polygon (MATIC) ve Ethereum rakipleri Polkadot (DOT) ve Fantom‘un (FTM) önemli kazanımlar görmesi bekleniyor.

Van de Poppe, 1.20 dolardan başarıyla destek bulduktan sonra 573.800 Twitter takipçisini Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon‘un bir sıçrama yapacağını belirtti.

Poppe yaptığı açıklamalarda şu iddialarda bulundu:

“Temeller aynı kaldığı sürece, daha yüksek seviyeler deneyeceğiz gibi görünüyor.” Bu durumda, Polygon 2 dolar seviyesini test etmeye çslışsbilir.”

CoinMarketCap istatistiklerine göre, Polygon (MATIC), yazı yazılırken son 24 saatte yüzde 0,25 düşüşle 1,44 dolardan işlem görüyor.

Ünlü Analist Bu 3 Altcoinde Artiş Bekliyor

Polkadot, Yüzde 55’lik Ralli Başlatabilir!

Birlikte çalışabilir bir blok zinciri olan Polkadot (DOT), analistin listesinde ikinci sırada yer alıyor. Van de Poppe’ye göre, DOT yüzde 55’lik bir ralli başlatabilir ve 27.04 doları direnç olarak tutabilir.

Poppe, DOT ile ilgili şu tahminlerde bulundu:

“Her şey normal devam ettiği sürece, Polkadot’un (DOT) 27 dolara doğru koşmaya devam edeceğini tahmin ediyoruz.”

Polkadot, bu yazı itibariyle son 24 saatte yüzde 4,27 düşüşle hala 17,11 dolardan işlem görüyor.

Poppe’nin listesinde son sırada ise açık kaynaklı bir akıllı sözleşme platformu olan Fantom yer alıyor. Van de Poppe, FTM için 1.25 dolardaki desteğin güçlü durmasıyla birlikte fiyatın 1.90 dolara kadar yeni bir rallinin başlayabileceğine inanıyor.

Popüler analist Phantom ile ilgili açıklamalarında şunları söyledi:

“Destekten güçlü bir sıçrama gösteren FTM ile aynı görünüm. Testleri 1,90 dolar ve muhtemelen 2,25 dolarda bekliyoruz, bundan sonra bekleyip görmemiz gerekecek.”

Bu yazı itibariyle, Phantom (FTM), son 24 saatte neredeyse yüzde 6,66 düşüşle 1,59 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.