Altcoin HaberleriEditörden Seçmeler

Potansiyeli Yüksek Gem Coin Projeleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası henüz çok yeni olmasına rağmen birçok yüksek kazanç hikayeleri duymuşsunuzdur. küçük miktarlar karşılığında yüzbinlerce dolar hatta milyon dolarlara katlandığı hikayelere şahit olmuşsunuzdur. Özellikle altcoin boğa beklentisinin arttığı bu dönemlerde yüksek kazanç potansiyeli olan Gem Coinler aranıyor. 2022 yılına girdiğimiz bu günlerde bazı analistlere göre potansiyeli yüksek Gem coinleri sizler için derledik.

Beefy Finance (BIFI)

Kullanıcılarının kripto varlıkları üstünde bileşik faiz kazanmalarını sağlayan, merkezi olmayan ve  çok zincirli bir getiri platformudur. TVL’nin Haziran 2021’den bu yana neredeyse 60 kat arttığı büyümede Fantom’un katkısı oldukça fazla diyebiliriz. Yeni bir altcoin boğa beklentisinin fazla olduğu bu dönemlerde Beefy Finance (BIFI) fiyatında ralliyi tetiklemesi ihtimali yüksek görünüyor.

Coinspaid (CPD)

Coinspaid (CPD), işletmelerin kripto para ödemelerini kabul etmesini sağlayan yenilikçi ödeme çözümleri üreten potansiyeli yüksek bir gem projesidir. Kripto para birimlerinin günlük hayatta daha fazla kullanılmasıyla bu projeye olan ilgi artabilir. Yaklaşık 7 yıldır aktif olarak hizmet veren Coinspaid, bugüne kadar 700’de fazla işletmeye destek oldu. Daha çok internet siteleri tarafından kullanılan Coinspaid, 1 yılda 10 milyona yakın işlemi gerçekleştirdi.

Privapp Network (bPRIVA)

Gizlilik Odaklı Web 3.0 projesi ile Privapp Network, bulunduğu borsalara ciddi likidite sağladı. Hosting satışı, Sanal Cüzdan,Tarayıcı NFT alan adı özellikleriyle öne çıkan BPRIVA,  Binance Smart Chain (BSC20) ağını kullanmaktadır. Fiat para ile doğrudan satın alınmayan BPRİVA, BUSD satın alarak ve ardından bu coin ile ticaret yapmayı teklif eden Hotbit, LBANK, MXC ve Pancakeswap üzerinden bu tokeni kolayca satın alabilirsiniz.

Fantom Starter (FS)

Fantom Starter (FS), merkezi olmayan projelerin düzenleyici, uyumluluk ve çoklu ağ sorumluluklarını yerine getirme özelliğiyle öne çıkıyor. Üstelik yeni ve potansiyeli yüksek projelerin yatırımcılara kısa sürede ulaşmasını da kolaylaştırıyor. Fantom Starter (FS) kısa sürede DeFi ve NFT alanında da proje kabullerine başlaması planlanıyor.

UYARI: Yazımızda verilen bilgiler yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para yatırımcıları, kripto para birimlerinin yüksek risk taşıdığının bilincinde olmalı, yatırımlarını kendi araştırmaları sonucunda yapmalıdırlar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.