Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Polkadot (DOT) Ağındaki 4 Altcoin Hızla Büyüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Polkadot (DOT) ağındaki 4 altcoin hızla büyüyor. Kripto para girişimlerini kendi platformlarında barındıran projelerin sayısı hızla artıyor. Bunlardan biri Polkadot (DOT). Platformun dört kripto para biriminin önemli bir fiyatı var. Peki, yakın gelecekte daha önemli bir büyüme göreceğimizi düşünüyor musunuz? Polkadot (DOT) ekosisteminin yıldızlarını ele alıyoruz.

Polkadot (DOT) ve Moonbeam

Moonbeam (GLMR), Çapraz zincir birlikte çalışabilirlik protokolü Polkadot (DOT) genişlemeye devam ederken, Çapraz zincir birlikte çalışabilirlik protokolü Polkadot (DOT) genişlemeye devam ederken, Polkadot parachain olarak hizmet veren Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumlu bir akıllı sözleşme platformudur. büyümek. Ethereum’un temel işlevlerinin ötesine geçen projeye stake etme, zincir içi yönetişim ve zincirler arası entegrasyonlar dahildir.

Ocak ayındaki bir kitle fonlaması çabası sırasında Moonbeam, DOT tokenlerinde neredeyse 900 milyon dolar topladı. Moonbeam’in fiyatı son birkaç günde yaklaşık %100 artarak 2.97dolar’dan 5.94dolar’a yükseldi. GLMR, düzeltmeden sonraki gün yüzde 12.26 artarak 5.22 dolardan işlem gördü.

Moonriver ve Diğer Altcoinler

Moonbeam’in kardeş projesi Moonriver (MOVR), birbirine eşdeğer büyüme gösterdi. Proje, geliştiricilerin çalışmalarını hızlı bir şekilde Moonriver’a aktarabilmeleri için Ethereum Sanal Makinesi (EVM) kullanarak Solidity tabanlı projeler oluşturmak veya yeniden dağıtmak için popüler geliştirme araçlarını kullanmalarını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Moonriver, günün başında yüzde 36.1 artarak 64.17 dolardan 87.36 dolara yükseldi. Şu anda yüzde 4,34 düşüşle 78,23 dolardan işlem görüyor.

Açık kaynaklı, çok zincirli bir akıllı sözleşme platformu olan Astar (ASTR) da popülerlik kazanıyor. Merkezi olmayan finans, NFT ve merkezi olmayan özerk kuruluşların tümü girişim (DAO) tarafından desteklenmektedir. Stake ödülleri, işlem ücretleri ve zincir üstü yönetimin tümü, projenin hizmet belirteci ASTR tarafından işlenir. Primer, Cuma günü yüzde 125’lik bir artışla 0.27 dolarlık yüksek bir seviyeye ulaşmadan önce bir hafta önce 0.12 dolara mal oldu. ASTR son günlerde geri çekildi ve şu anda gün içinde yüzde 7,05 düşüşle 0,20 dolardan işlem görüyor.

aUSD (AUSD) stablecoin ekosistemini destekleyen merkezi olmayan finans (DeFi) ağı Acala, DOT ağındaki dördüncü yıldızdır. Yönetim  ve düğüm sağlayıcı ödülleri için ağ, “mikro” gaz maliyetlerini ve hizmet belirteci ACA’yı kullanır. Acala geçen hafta yüzde 57 artarak Cumartesi günü 1,24 dolardan 1,95 dolara yükseldi.

Kripto analitik firması Messari’ye göre, Polkadot’un DOT’u şu anda kripto yatırım fonları ve diğer temel gelişmeler arasında en çok sahip olunan token.

“Polkadot’un yerel parası olan DOT, yönetişime, işlem ücretlerine, stake yoluyla güvenliğe ve parachain slot bağlamasına katılmak için kullanılabilecek bir yönetişim belirtecidir.” DOT, Mart 2022 itibariyle kripto fonları arasında en çok sahip olunan varlıktır. En büyük ikinci geliştirici topluluğu, kendine özgü mimarisi ve Substrate’ın esnekliği nedeniyle Polkadot’un ilgisini çekti. Geliştiricilerin emeğinin ödülleri, parachainlerin yeniden doğuşu ve önemli yatırımları sayesinde artık kitlelere sunuluyor.”

Polkadot Gelistirici Gucu

 

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.