NFT HaberleriMetaverse Haberleri

Adidas’tan Büyük Hamle: Dakikalar İçinde Tükendi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Adidas’tan Büyük Hamle: Dakikalar İçinde Tükendi!
Adidas’tan Büyük Hamle: Dakikalar İçinde Tükendi!

Adidas’tan büyük hamle: Dakikalar içinde tükendi! Bildirdiğimiz üzere Adidas ORIGINALS: Into the Metaverse NFT serisinin tamamı yayınlandıktan birkaç dakika sonra tükendi ve dizi Metaverse adımının atılacağı haberiyle gündeme gelecek.

Adidas’ın metaverse hareketi işe yaradı

Teknik zorluklara rağmen, Adidas ORIGINALS: Into the Metaverse NFT serisi dün piyasaya sürüldükten sonra hızla tükendi. Bu ikonik moda markasının koleksiyonunda her biri 0,2 ETH değerinde 30.000 NFT bulunuyor. Bu, projenin satış gelirini 23 milyon ABD dolarının (6.000 ETH) üzerine çıkarıyor.

Adidas serisi, sahadaki üç büyük isim ile ortaklaşa oluşturuldu: Bored Ape Yacht Club, Punks Comic ve gmoney. NFT sahipleri hem fiziksel hem de dijital avantajlar elde edecek. 2022’de sahipler şu öğelere erişebilecek: “İkonik Adicolor Firebird Eşofman Altı”, “Grafik Kapüşonlu” ve “gmoney’nin Klasik Turuncu Bere”. Rakamlar açısından, sahipleri 2022 “ve ötesinde” Metaverse’deki sanal etkinliklere katılabilecekler.

NFT Erken Erişim satışları, birkaç saat önce olmasına rağmen genel satışlarla aynı gün başladı. Erken erişime uygun olanlar için 20.000 jeton ayrılmıştır ve normal satışlara katılmak için erken erişime sahip olmayanlar için 9.620 jeton ayrılmıştır. 380 NFT, Adidas ve ortakları için ayrılmıştır. NFT satışları bir dereceye kadar teknik zorluklardan etkilenmiştir. Başarısız işlem nedeniyle, erken erişim sahiplerine ayrılan NFT’nin basımı yaklaşık iki saat durdurulmak zorunda kaldı. Adidas, başarısız işlemlerden kaynaklanan gaz maliyetleri nedeniyle ETH kaybedenlerin tazmin edileceğini açıkça belirtti. Yazma sırasında, OpenSea’deki koleksiyonlar için taban fiyat 0,87 ETH‘dir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.