HaberlerBorsa Haberleri

Binance Listeledi, Altcoin Fiyatı Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni bir altcoin‘i listeleyeceğini duyurdu. Binance duyurusuyle birlikte altcoin fiyatı uçuşa geçti.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün yeni bir duyuru yaptı. Binance tarafından yapılan duyuru ile birlikte popüler borsa gün içerisinde yeni bir altcoin‘i listeleyeceğini açıkladı. Binance’in açıklamasının ardından altcoin’in fiyatı uçuşa geçti.

Binance’tan Yeni Altcoin Listelemesi

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün yaptığı yeni bir duyuruda, platformunda yeni bir altcoin’i listeleyeceğini açıkladı.

Binance tarafından yapılan açıklamada borsanın bugün Türkiye Saatiyle 11.00’da Merit Circle‘ı (MC) listeleyeceği duyuruldu.

Binance duyurusunun tamamı şu şekilde;

Binance, Merit Circle’ı (MC) listeleyecek ve 2021-12-02 08:00’de (UTC) MC/BTC, MC/BUSD ve MC/USDT ticaret çiftleri için alım satımı açacak.

Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak MC yatırmaya başlayabilir.

MC için para çekme işlemleri 2021-12-03 08:00’de (UTC) açılacaktır.

Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Binance Güvenilir mi?

MC Fiyatı Yüzde 20 Arttı

Borsaların, kripto listeleme haberleri dijital varlıkların fiyatında büyük artışlara etki edebiliyor.olabiliyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’de bu konuda en çok etkili olan borsalar ararında yer alıyor.

Binance, duyuruyu yayınlamasının ardından Merit Circle fiyatında hızlı bir artış gerçekleşti. Öyle ki altcoin fiyatında, dakikalar içerisinde yüzde 20 ye varan bir arttı Fakat daha sonra MC fiyatı sert bir düşüş gerçekleşti.

Yazının kaleme alındığı an itibarıyla MC fiyatı, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %11,49’luk bir düşüşle 9.32 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.