HaberlerKripto Para Birimleri

Elon Musk’tan Twitter Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk’tan twitter açıklaması. Elon Musk, Twitter’ı satın almakla neden ilgilendiğini açıkladı.

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, TED konferansında Twitter’ı neden satın almak istediğini anlattı. Twitter’ı “şehir meydanı” olarak nitelendiren Musk, ağın her türlü ifadeye açık olması gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili olarak Musk şu açıklamaları yaptı:

Güçlü sezgisel anlayışım, maksimum düzeyde güvenilir ve geniş ölçüde kapsayıcı bir kamu platformuna sahip olmanın uygarlığın geleceği için son derece önemli olduğu yönündedir. Twitter’ın halka açık platform olarak güvenini ne kadar artırabilirsek, medeniyet riski azalır.

Musk, Twitter algoritmasının açık kaynak olmasının önemini bir kez daha vurguladı. Daha önce bildirdiğimiz gibi Musk, devralma teklifini vermeden önce Twitter’ın açık kaynak haline gelmesi hakkında bir diyalog başlatmıştı.

Benzer şekilde, Twitter’ın en büyük şikayetlerinden biri olan spam ve dolandırıcılık botlarından kurtulmak istiyor:

Gördüğüm her kripto dolandırıcılığı için bir Dogecoin’im olsaydı…

Musk, ayrıca sosyal medyada tartışmalı konuyla ilgili bir açıklama yaparak şirketi satın almak için parası olduğunu belirtti:

Teknik olarak karşılayabilirim… Ama bu para kazanmanın bir yolu değil. (…) Ekonomi umurumda bile değil.

Musk, daha önce bildirdiğimiz gibi Twitter‘ın yüzde 9.2’sini satın aldı. Ancak kısa bir süre sonra yönetim kuruluna katılmayacağını açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.